Raikkonen anticipează performanţe mai bune pentru Ferrari în Ungaria

de Daniel Popescu
Luni, 20.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen consideră că natura circuitului de la Hungaroring şi căldura vor ajuta Ferrari să obţină un rezultat bun în Marele Premiu al Ungariei.

Esential 76 de puncte a obtinut Kimi Raikkonen in sezonul 2015
135 este numarul punctelor obtinute de Sebastian Vettel
Ferrari nu a reuşit să ţină pasul cu Williams în Marele Premiu al Marii Britanii şi a obţinut un loc pe podium datorită unei strategii inspirate şi a ploii, însă Kimi Raikkonen este încrezător în şansele echipei sale în Ungaria.

Întrebat dacă circuitul maghiar ar trebui să se potrivească mai bine monopostului Scuderiei, finlandezul a oferit un răspuns pozitiv.

"Sunt destul de sigur că aşa va fi. La Silverstone nu am avut weekendul ideal, ceilalţi au fost un pic mai rapizi. Sunt sigur că acolo va fi ceva mai uşor, dar va fi asta suficient? Vom vedea. Dar sperăm să avem un weekend mai uşor", a declarat fostul campion mondial citat de site-ul postului de televiziune SkySports.

Raikkonen admite însă că aşteaptă performanţe mai bune doar datorită configuraţiei circuitului şi a căldurii şi crede că şi în restul sezonului prestaţiile Scuderiei vor oscila în funcţie de aceste două caracteristici.

"Am văzut pe alte circuite că depinde foarte mult de configuraţie şi condiţii şi de tipul de pneuri pe care le foloseşti.

Mă aştept ca la următoarea cursă să fie o poveste diferită, dar apoi vom merge din nou la circuite diferite. Nu sunt ideale pentru noi astfel de condiţii, acest tip de circuit şi astfel de pneuri, dar trebuie să îmbunătăţim şi să încercăm să ne descurcăm mai bine indiferent de circuit. Cei de la Williams au fost foarte buni, dar trebuie să muncim pentru a încerca să îmbunătăţim", a adăugat el.

Raikkonen a obţinut un podium în Bahrain, însă este sub presiune să-şi îmbunătăţească rezultatele pentru a rămâne la echipă şi în sezonul viitor. Presa italiană susţine că Ferrari a decis deja să-l înlocuiască cu Valtteri Bottas, informaţie negată de echipa italiană.

Via SkySports

Comentarii (6)

  • @Soxy

    Ne vedem la Hungaroring anul asta ?

    Am la General dar vinerea o sa le vizitez pe toate tribunele in afara de SG :D.
    Tu joi vii?
    5 0
  • citesc declaratiile lui Kimi, dar ma intreb care este configuratia potrivita pentru el, ca Ferrari mai dovedeste cu Vettel pe mai multe circuite.
    7 2
  • @Jolerto

    eu numai Duminica dimineata ajung pe la 10 :(
    la Silver 1 o sa fiu

    ne vedem sub podiumul de premiere ca va fi o victorie dubla pentru Ferrari :))))))

    Forza Ferrari!!!
    12 1
  • @Soxy

    Bine ma :)

    Ne imbatam cu sampanieee! :))))

    Forza Ferrari!
    7 0
  • querty
    Beti voi sampania ca in rest nu v-alegeti cu nimic. Forza Mercedes!
    7 6
  • GUAWAR
    VIVA ITALIA.....ne vedem la MONTZA...va pooooopa fratele vostru-VIVA FERRARI
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru