Raikkonen, dezamăgit că nu a obţinut nicio victorie în 2012

de Daniel Popescu
Luni, 02.07.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a admis că este dezamăgit că nu a obţinut încă nicio victorie în acest an, însă speră să treacă primul linia de sosire în cursa de la Silverstone.

Kimi Raikkonen a avut performanţe decente la revenirea în Formula 1 după o pauză de două sezoane, reuşind să obţină trei podiumuri în primele şapte Mari Premii ale anului.

Cu toate acestea, fostul campion mondial a admis că este dezamăgit că nu a obţinut încă nicio victorie, în special după forma arătată de Lotus în prima parte a sezonului.

"Dacă m-aţi fi întrebat la începutul sezonului dacă aş fi mulţumit cu clasări pe podium aş fi spus da, dar acum vreau mai mult, pentru că am obţinut câteva rezultate bune. În ultimele curse rezultatele nu au fost atât de bune pe cât mi-aş fi dorit. Am terminat pe poziţii bune, dar sunt dezamăgit că nu am încă nicio victorie. Trebuie doar să dăm totul şi sunt sigur că victoria va veni", a declarat el în cadrul unui interviu acordat site-ului oficial al echipei Lotus.

Raikkonen a admis că cel mai potrivit circuit pentru o victorie este chiar cel de la Silverstone, gazda Marelui Premiu al Marii Britanii de la sfârşitul acestei săptămâni.

Circuitul se află în imediata apropiere a fabricii echipei Lotus de la Enstone, a cărei ultima victorie în Marea Britanie a fost adusă de Fernando Alonso în 2006.

"Este un sentiment foarte plăcut să câştigi la Silverstone. Totul trebuie să fie perfect. Am câştigat acolo în Formula Renault şi apoi cu Ferrari în 2007. Ar fi fantastic să câştig fin nou aici, în special pentru că fabrica este peste drum. Sunt sigur că am avea o sărbătoare fantastică", a adăugat el.

Ultima victorie a lui Raikkonen în Formula 1 datează de la Marele Premiu al Belgiei din sezonul 2009.

Via Lotus F1 Team

Comentarii (2)

  • Ultima victorie a lui Kimi a fost in Belgia,nu in Franta! :)
    2 2
  • si cred ca tot la Spa o va gasi
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru