Raikkonen neagă că a intrat în conflict cu conducerea Lotus

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 22.06.2012
Kimi Raikkonen a negat speculaţiile potrivit cărora este în conflict cu şefii Lotus din cauza interdicţiei de a participa la Raliul Finlandei şi a numeroaselor probleme cu direcţia monopostului Lotus.

Presa internaţională susţine că relaţiile dintre Kimi Raikkonen şi şefii echipei Lotus s-au deteriorat dramatic în ultima perioadă. Potrivit mai multor surse, conflictul a izbucnit din cauza problemelor repetate pe care fostul campion mondial le-a avut cu direcţia monopostului Lotus în special la Monaco, dar şi pe alte circuite.

Ulterior, situaţia a fost amplificată de decizia celor de la Lotus de a-i interzice lui Raikkonen participarea în Raliul Finlandei din luna august, de teamă ca pilotul să nu sufere un accident similar cu cel al lui Robert Kubica.

Cu toate acestea, Raikkonen a negat vehement această ipoteză şi susţine că relaţia sa cu şeful Eric Boullier este la fel de bună ca la începutul anului.

"Nu ştiu unde aţi auzit asta. Întrebaţi echipa şi veţi obţine adevărul. Nu există nicio diferenţă comparativ cu perioada în care i-am cunoscut pentru prima oară pe cei de al Lotus. (Sunt fericit la Lotus), de ce nu aş fi?", a precizat el.

În plus, finlandezul insistă că este mulţumit de parcursul din acest sezon, chiar dacă admite că este dezamăgit că nu şi-a trecut încă numele pe lista câştigătorilor.

"Dacă mi-aţi fi spus înaintea sezonului ca voi fi de câteva ori pe podium şi voi avea 55 de puncte, probabil că aş fi fost destul de mulţumit.

Este acelaşi lucru şi pentru echipă. Probabil că nu se aşteptau să fim atât de sus, dar când ajungi atât de sus începi să te aştepţi la victorii. Am fost foarte aproape de anumite rezultate şi unele curse au fost puţin dezamăgitoare. Eşti dezamăgit când nu câştigi", a mai precizat el.

Via | SkySports

Taguri: Lotus, Raikkonen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru