Raikkonen: "Noul monopost Ferrari este o altă poveste faţă de anul trecut"

de Daniel Popescu
Vineri, 20.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Kimi Raikkonen a lăudat caracteristicile noului monopost Ferrari pentru sezonul 2015 şi evidenţiază performanţele acestuia în testele de la Barcelona.

Monopostul este o poveste complet diferită faţă de anul trecut.

Kimi Raikkonen
Pilot Ferrari
Ferrari a înregistrat progrese vizibile în prima sesiune de teste de la Jerez comparativ cu prestaţiile modeste de anul trecut, iar acest lucru este elocvent şi în sesiunea de teste care are loc în această săptămână pe circuitul de la Barcelona.

▶ Statisticile testelor de la Jerez: Ferrari cu viteza, Mercedes cu fiabilitatea
▶ Statistică teste Jerez: Ferrari, deficitară la viteza maximă pe liniile drepte

Aflat în cockpit în prima zi, Raikkonen afirmă că noul monopost este semnificativ îmbunătăţit comparativ cu predecesorul său şi că atmosfera bună din cadrul echipei contribuie la acest aspect.

"Am folosit numai pneuri medium şi hard. Monopostul este o poveste complet diferită faţă de anul trecut. Mai avem mult până departe, dar echipa lucrează bine şi a produs un monopost foarte frumos. Atmosfera în cadrul echipei este bună şi văd un grup de oameni motivat şi fericit, dar suntem abia la început şi trebuie să îmbunătăţim.

Suntem împreună ca echipă şi este un bun punct de plecare", a declarat finlandezul.

Între timp, Ferrari şi-a confirmat disponibilitatea de a furniza motoare echipei Marussia, care speră să revină pe grila de start în prima parte a sezonului sub numele de Manor. Italienii vor furniza însă motorul folosit anul trecut.

"Am spus că le vom furniza motorul din 2014. Nu există nimic scris în prezent, dar în acest moment răspunsul nostru este afirmativ", a declarat Maurizio Arrivabene, şeful Scuderiei Ferrari.

Via Motorsport, ESPNF1

Comentarii (5)

  • Ha,ha,ha...
    Alta poveste trebuie sa fie si cu rezultatele in curse,ca optimism si cuvinte frumos alese am tot auzit....!
    9 5
  • Ferrari au aplicat ce spunea mecanicul meu cind imi repara motorul:"trebuie schimbata ori masina ori soferul!"
    13 5
  • Soferul care da interviul a ramas, cu toate ca performanta lui era mediocra in 2014. Probabil daca s-ar fi dus la mecanicul tau sa remedieze dar nu te cunoaste :)
    Au schimbat inginerii, deocamdata nu stim ce vor face cu masina asta actualul cuplu de piloti Ferrari.
    5 9
  • nu stiu de ce se supara unii dar squderia a avut anul trecut un Ferrari-champion si un Ferrari-driver amindoi cu prestatie mediocra,ce conteaza care e submediocru!
    5 10
  • Unii care se pricep la formula 1 au alta parere. Ei spun ca unul a performat peste ce oferea masina fiind in top 3 performanta piloti pe cand celalalt pilot a fost sub performanta masinii de multe ori. De suparat nu e cazul, cand cineva spune o prostie nu e suparare.
    4 6

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru