Raikkonen va testa pentru Citroen in ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Kimi Raikkonen va pilota pentru prima oara un Citroen C4 WRC in luna ianuarie, cand va concura in prima etapa a Campionatului Finlandez de Raliuri.

Noul sezon de WRC va incepe pe 11 februarie in Suedia, insa Kimi Raikkonen este determinat sa cunoasca cat mai bine particularitatile masinii Citroen C4 inainte de a-si face debutul oficial pentru echipa franceza.

In acest sens, campionul mondial al Formulei 1 din sezonul 2007 a confirmat ca va lua startul in Raliul Artic Lapland, prima etapa a Campionatului Finlandez de Raliuri.

Etapa inaugurala a campionatului finlandez, care va avea loc pe 29 ianuarie, este utilizata de multe ori drept o sesiune de teste pentru pilotii din WRC, iar Raikkonen isi propune sa foloseasca la maxim aceasta oportunitate. Raikkonen a concurat in aceasta etapa si la inceputul anului trecut, astfel ca are avantajul de a cunoste cel putin partial traseul. Singura provocare va fi reprezentata de acomodarea la masina Citroen C4, acest fiind de altfel si scopul testului.

Via | WRC

Comentarii (1)

  • PA
    NICI NU STIU DE CE MAI DATI STIRI CU EL, NU MAI E PILOT IN NICI O ECHIPA SI CHIAR NICI DE F1, A PLECAT IN ALT CAMPIONAT
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru