Record de vanzari de bilete pentru cursa de la Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 09.12.2009
Organizatorii Marelui Premiu al Marii Britanii au anuntat ca au vandut aproape 6500 de bilete pentru cursa de la Silverstone din 2010 in numai 24 de ore de la punerea acestora in vanzare.

Bernie Ecclestone, detinatorul drepturilor comerciale ale Formulei 1, a primit dovada ca a luat cea mai buna decizie cand a semnat contractul prin care circuitul de la Silverstone va gazdui Marele Premiu al Marii Britanii pana in sezonul 2026.

In numai 24 de ore, organizatorii au vandut un numar record de aproape 6500 de bilete pentru cursa din 2010, veniturile totale ridicandu-se la peste 1,2 milioane de lire sterline (1,32 milioane de euro).

Organizatorii au demarat lucrarile pentru modificarea configuratiei circuitului in perspectiva sezonului 2010, capacitatea tribunelor urmand de asemenea sa fie marita.

Cursa de anul trecut a fost urmarita din tribune de peste 120.000 de spectatori, marcand de altfel un record absolut pentru Marele Premiu al Marii Britanii. In ciuda acestor cifre, Marele Premiu al Marii Britanii a fost la un pas de excludere din calendarul competitional, dupa ce reprezentatii circuitului de la Donington Park nu au reusit sa stranga fondurile necesare pentru modernizare, fortandu-l pe Ecclestone sa accepte compromisul de a reveni la Silverstone.

Via | Reuters

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru