Red Bull: "Alguersuari ramane la Toro Rosso in 2010"

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 18.01.2010
Jaime Alguersuari are locul asigurat la Toro Rosso in sezonul 2010, potrivit declaratiilor consultantului Red Bull.

Singurul pilot al Scuderiei Toro Rosso confirmat pentru sezonul ce va debuta in luna martie este Sebastien Buemi, conform listei prezentate de echipa forului mondial.

Desi a sustinut in repetate randuri ca a semnat cu Toro Rosso pentru acest an, spaniolul Jaime Alguersuari nu a fost inca confirmat, iar echipa continua sa evite discutiile pe aceasta tema. Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull, a lamurit insa misterul care planeaza asupra acestui caz, afirmand ca Alguersuari va semna cu Toro Rosso dupa clarificarea unor detalii contractuale.

"Al doilea pilot al echipei va fi Alguersuari. Mai sunt doar cateva detalii contractuale care nu au fost rezolvate, dar alegerea noastra este Alguersuari. Nu stiu cand va fi facut anuntul oficial, numai Franz Tost (n.r - seful Scuderiei Toro Rosso) stie exact", a declarat austriacul pentru site-ul 422race.com.

Marko a negat totodata orice interes al Scuderiei Toro Rosso pentru Bruno Senna, dupa ce presa internationala a speculat ca brazilianul ar putea ajunge la echipa cu sediul la Faenza in cazul in care Campos Grand Prix nu va reusi sa concureze in Formula 1.

Via | ManipeF1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru