Red Bull anticipează performanțe mai bune în Ungaria: "Mercedes este puternică doar pe liniile drepte"

de Daniel Popescu, Foto: Red Bull Content Pool
Marti, 14.07.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull anticipează că își va îmbunătăți performanțele în Marele Premiu al Ungariei, întrucât consideră că rivalii de la Mercedes sunt puternici în special pe liniile drepte.

Mercedes a câștigat ambele curse de debut ale sezonului programate pe circuitul din Austria, în ciuda estimărilor anterioare că Red Bull ar putea lupta pentru victorie.

Echipa austriacă își pune însă speranțele în Marele Premiu al Ungariei de la sfârșitul acestei săptămâni, ca urmare a faptului că circuitul de la Hungaroring este unul mai lent și cu numeroase viraje.

Christian Horner, șeful celor de la Red Bull, consideră că Mercedes este avantajată în special pe liniile drepte, care lipsesc însă de pe circuitul maghiar.

"Viteza lor pe liniile drepte este impresionantă, dar nu și viteza în viraje. Există viraje unde noi suntem mai buni și unele unde nu suntem chiar atât de buni. Dar cu siguranță pe circuitul din Austria viteza lor pe liniile drepte a fost impresionantă și au făcut un mare pas înainte pe parcursul iernii", a precizat el.

Paul Monaghan, șeful inginerilor de la Red Bull, are o opinie similară în perspectiva cursei din Ungaria și anunță o serie de îmbunătățiri la monopost înainte de această etapă.

"Ungaria este un alt tip de circuit, nu-i așa? Are o linie dreaptă trivială și multe viraje.

Viteza virajelor este mai mică decât în Austria. De regulă, vremea este mai puțin variabilă, iar vântul este destul de puternic. Cine știe, poate vom fi mai buni acolo? Vom îmbunătăți monopostul cât putem de bine și speram să-i învingem", a precizat el.

Via Autosport

Comentarii (10)

  • netam-nissan
    de acord, red bull e mai energizata ca merc.benz.f1 și am auzit ca spala pneurile cu panten deci au si pilotii lor par mai puternic.
    ...doar rezistent ziceti ca poate fi parul? ce mai conteaza - toate reclamele sint prostesti si nici f1 nu e prea departe (parerea mea, dar aveti liber la aruncat cu oua sau rosii stricate.)
    9 24
  • hahaha
    in Austria, Merc nici macar nu a incercat sa urce pe borrduri ca sa forteze deci mai au rezerve, pe cand Max a scot totul din monopost. Brown spune ca nimeni nu ar fi mers mai bine ca Max.
    De Ferrari ce sa mai spun...
    Din pacate campionatul e jucat.
    Mai sper ca poate la anul o sa avem ceva suspans!
    8 1
  • Costel
    uite-l si pe Monaghan asta cum nu-si refuza titulatura de blegu' zilei atunci cand se aventureaza in detalii care-s ramase, foarte surprinzator pentru mine, inca nedescoperite de domnia sa chiar si dupa 18 editii de la primenirea circuitului maghiar ......

    linia dreapta de pe Hungaroring o fost intr-adevar triviala pentru marele circ da' numa' pana-n 2002 atunci cand traseul nu reusea sa agoniseasca nicimacar 4000 metri, incepand cu anu' 2003 circuitul maghiar detine un palier de viteza la limita inferioara a onorabilitatii dar cat se poate de tolerabil pentru o competitie exigenta precum F1
    10 35
  • Neutru
    F1 este sport nu?Ești campion o dată de două ori dar ce-i prea mult strică,devine plictisitor.Oricât de simpatici sunt la început, începi să-ți dorești și altceva:altă echipă, alți competitori să mențină competiția vie.Când știi ce va urma nu mai ai chef.F3,F2 sunt mai imprevizibile.
    13 30
  • Asa au zis si in 2009 despre Brown Gp, RBR avand avantaj in viraje. A urmat apoi o dpminatie RBR de patru ani pana la schimbarea regulamentului tehnic.
    6 1
  • Vettel la Aston Martin din sezonul viitor in locul lui Perez!
    6 44
  • Costel
    Cred ca v-ati dat seama cine i-a dat zeci de voturi negative lui @xyz, chiar daca saracutul n-a mintit cu nimic... asa mo facut mama! :D
    0 22
  • @Costel
    Cine a dat voturi negative? Spune-mi si mie daca stii...
    0 0
  • Costel
    @Costel, daca nu stii raspunsul la intrebarea "ghici ciuperca ce-i"...
    0 7
  • @Costel
    Chiar nu stiu raspunsul. Nu te costa nimic sa-mi spui si mie
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru