Red Bull: "Ar fi frustrant ca Alonso să câştige titlul"

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 02.11.2010
Christian Horner susţine că ar fi frustrant ca Fernando Alonso să câştige titlul mondial, din cauza victoriei obţinute în Germania în urma ordinelor de echipă.

După ce a condus detaşat ambele clasamente generale, Red Bull Racing se vede în ipostaza de a rata printre degete titlul mondial al piloţilor, în urma abandonurilor suferite de Mark Webber şi Sebastian Vettel în Marele Premiu al Coreei de Sud.

Situaţia delicată în care se afla echipa l-a determinat pe şeful Christian Horner să răbufnească în cadrul unui interviu acordat postului britanic de televiziune BBC, când acesta a afirmat că ar fi frustrant ca Alonso să devină campion. Britanicul face referire directă la faptul că spaniolul a obţinut un avantaj de 7 puncte în clasament după ce Felipe Massa i-a cedat victoria în Marele Premiu al Germaniei, deşi ordinele de echipă sunt interzise de regulament.

"Ar fi frustrant, pentru că este evident că am muncit sub auspiciile că ordinele de echipă au fost ilegale. FIA a luat decizia pe care a luat-o şi asta este, este clar pentru toată lumea. Trebuie să mergem mai departe şi să încercăm să vorbim pe circuit.

Ambii piloţi au încă o şansă bună, în special Webber, pentru a ridica trofeul la sfârşitul anului", a declarat el.

Webber ocupă poziţia a doua în clasament la 11 puncte de Alonso, în timp ce Sebastian Vettel a coborât pe locul 4 la 25 de puncte de lider.

Via | GPUpdate

Comentarii (40)

  • Horner & Co
    Uite cine sta sub 'fustele" lui Mosley:)..sa fim seriosi.Daca Red Bull pierde titlul la piloti, cu cel mai performant monopost este numai si numai vina lor, si implicit a lui Horner ca manager de echipa.Unul nu la fel de performant ca monopostul.
    "Trebuie să mergem mai departe şi să încercăm să vorbim pe circuit."-pai pe circuit ar trebui mai mult, ce se vede cu "stralucire" sunt declaratiile de presa.Aici sunt deja campioni.
    22 10
  • Constantin
    Echipa Red Bull
    Foarte bine Ferrari.Decat sa-l fi tinut pe Alonso in spatele lui Massa si sa fie acum considerati fraieri de catre adversari, mai bine cu ordine de echipe, contestari dar campioni.Aici Red Bull au de invatat ca in f1 inainte de a avea valori individuale si material tehnic de calitate conteaza sa stii sa lucrezi IN ECHIPA.La acest capitol Red Bull nu se califica.
    20 18
  • Konstantinopol
    sportul fara mita e SPORT si nu bissnes!
    fara ordine de ekipe va invinge cel mai bun, ekipa cistiga la constructori iar pilotul la piloti!!!
    7 7
  • Christian Horner
    Asta nu isi revine din frustrarea provocata de faptul ca in ultima cursa nici una din masinile Red Bull nu a terminat cursa :))
    Si ar mai fi un motiv pt.care gandeste asa: "sta sub fustele lui Mosley" (@diesel08)
    10 7
  • @ctlnmihai
    Esti foarte insistent, intentionezi sa ne determini sa-ti stergem contul?
    17 6
  • mihai
    Unde e virgula mihai:)
    6 4
  • ctlnmihai
    Daniel Popescu
    nu înţeleg de ce...nu înjur ,nu vorbesc urât.... îmi exprim angoasele vb unora prin puncte în loc de cuvinte ..
    8 16
  • ctlnmihai
    Daniel Popescu
    n-am văzut aceeaşi atitudine când unii mă numeau bolnav psihic sau găozar.......nici măcar comm-urile şterse...... ok dacă vă face să vă simţiţi bine ştergeţi-mi contul..doar e site-ul d-voastră
    11 17
  • iulian
    Daniel Popescu
    ati face cel mai mare fovor tuturor de pe situl acesta daca ia-ti sterge contul lui ctmihai recunosc ca si eu injur dar nu mereu ista nu stie nimica numai sa aghete in alti useri asa de placere doar sa se certe si el
    15 11
  • gabriel
    Daniel Popescu
    va rog sa luati masuri pentru acest ctmihai este neacceptabil ce face el cine se crede?
    9 8
  • iulian
    gabriel
    ei asta e inca un ass din maneca din partea domnului ctmihai asta e eu cred ca treb sa ne unim toti useri si sa cerem in gura mare ca acest individ sa nu mai injure pe aici multumesc anticipat
    7 5
  • Schumy fan 4 ever
    @ctlnmihai Cred ca Daniel a vrut sa spuna "sa o lasi mai moale" cu afirmatiile, degeaba esti asa inflacarat atata timp cat unii care poasteaza aici sunt asa de orbiti de idolii lor si nu mai vad ratiunea, nu mai vad decat o metoda sa rabufneasca. In cel mai rau caz ti se sterge contul si postezi si tu nelogat ca majoritatea celor de aici.
    Ne-am departat de subiectul acestui articol totusi. Se vede ca moralitatea unora este la fel ca cea a lui Alonso si a echipei Ferrari.
    Sa va fie rusine!
    8 10
  • scuderia
    AUS
    toata lumea da in ferrari si in alonso. pana cand erau ei la conducerea campionatelor nu a mai fost asa problema mare. acum cand au pierdut pozitii sar si ei. m-as bucura daca alonso ar castiga titlul cu 8 puncte avans. doar atat. 8 nu mai mult
    11 4
  • @ctlnmihai
    Vă spun eu ce a vrut să zică Daniel.

    Userul cltmihai postează în repetate rânduri comentarii cu subiectul ”ferrari” şi cu textul ”..........................................................................”.

    Asemenea comentarii nu vor fi publicate pe site deoarece încarcă pagina fără niciun sens.

    Ai o angoasă, bine, bei un pahar cu apă, te calmezi şi scrii un comentariu lizibil şi coerent.

    Nu te descurci, nu apeşi pe butonul trimite.
    15 2
  • ctlnmihai
    Sebastian Toma
    eu vorbesc prin semne de punctuaţie ca să nu supăr pe nimeni.. cine înţelege bine,cine nu e problema lui...
    4 11
  • BăTată
    ce atâta văicăreală?
    RBR ăştia chiar te scot din pepeni .... A dat Todt drumu' la mânării? A dat.
    Nu vă mai chinuiţi să-l scoateţi campion pe Vettel. Sprijiniţi-l total pe Webber. Două victorii ale acestuia (după ce Vettel i-a cedat locul în caz de nevoie + Vettel două locuri 2 şi nu mai contează ce face Ferrari. Şi nici măcar n-ar avea ce spune. I-aţi bate cu armele lor murdare ....
    8 4
  • iulian
    ctlnmihai
    esti un adevarat nesimtit asa se raspunde unui admin?
    4 6
  • ctlnmihai
    iulian
    da adminul este cumva preşedintele ţării..mai bine recunoaşte că-l perii pe admin ca să-mi şteargă contul....
    6 9
  • tz tz
    Trebuie sa acceptam ca ei au fost cei mai buni anul acesta. In termeni de viteza, dar nu si constanta si fiabilitate, rapizi intreg sezonul. Faptul ca nu au reusit sa pastreze mereu avantajul detasat in clasamentul pilotilor se datoreaza numai episodului Turcia si ce a urmat dupa aceea : scandalul spoilerului fata, etc.
    Orice team manager s-ar fi simtit frustrat, mai ales ca a dictat in mod gresit. Dar omul din greseli invata.
    De ce va certati aici? @Mitză te stiu baiat fain, dovedeste-mi ca nu ma insel in privinta ta. Cateodata tacerea e de aur si un comentariu intelept face mai mult decat toata balacareala care a devenit sectiunea de comentarii.
    11 0
  • esec
    cred ca simte ca ii scapa titlu desi-l avea in mana si incepe sa caute scuze si vinovati ptr. propiul esec. Oricand si oriunde Alonso este mai bun decat Massa deci in Germania s-a facut dreptate, era lipsit de sens ca cei doi sa se bata intre ei si sa riste sa iasa prost cum au facut cei de la RBR .
    12 3
  • @michael_schumacher
    Mai omule "fan 4 ever" daca Schumi ar fi fost acum la Ferrari nu mai protestai, nu te mai luai deloc de echipa si fanii ei. Vreau sa-ti spun ca si eu sunt fan Schumacher dar daca tu, fan Schumacher, o sa continui cu afirmatiile alea ca de p..a mica ma faci sa-mi fie rusine ca ma aflu in randul acelor fani ai lui.
    "Se vede ca moralitatea unora este la fel ca cea .......a echipei Ferrari.Sa va fie rusine!"--din asta reiese ca ar trebui sa-i fie rusine si lu' Schumacher ca a fost acolo atatia ani si tie pt.ca in vremurile alea ai tinut cu acea echipa. Eu acum ma intreb: de ce esti fan Schumacher-pt ca e neamt si se vorbeste ca nemtii au mult rationament(ceea ce tie iti lipseste)?
    9 4
  • ctlnmihai
    ally_great
    ok ally.. voi comenta numai cu punct linie ptr. tine ..în limbajul morse ... i'll do it for u
    2 7
  • @michael_schumacher
    Daca urasti/ti-e scarba de Ferrari schimba-ti poza aia cu Schumacher ca se observa "o pata" de Ferrari pe el :))
    8 3
  • ...
    Este chiar frustrat Horner si pe buna dreptate as zice si eu dupa episodul din Germania. Le-a cam tras-o sub centura celor de la Ferrari chiar daca a lasat impresia de frustrare maxima, dar cam asta este adevarul si numai cine nu vrea, nu il poate accepta si continua sa se balacesca in propria realitate si a celor de la Ferrari. Anyway, mai sunt doua curse pline de suspans, chiar vor fi incendiare si nu m-a hazarda, mai ales acum sa fac predictii, intrucat este ceva foarte delicat.....Lupta se va da, pana in ultima curba al ultimului tur din MP Abu Dhabi...ceva cum a fost in 2007 si in 2008....Reflectati foarte mult asupra sezonului 2007....;) Referitor la Mihai, s-a gasit cine sa strige hotii......specimene neinregistrate care fac spam aiurea, injura in stanga si-n dreapta pe fiecare user, doresc cele mai negre scenarii pentru pilotii altor echipe....Sper ca la anul sa schimbati radical structura acestui site, daca mai vreti trafic...O seara faina...
    5 9
  • mobius
    ratinamente din frustrari
    Este mult mai usor sa arati cu degetul in ograda altuia, mai ales atunci cand ceva din interior iti sopteste insistent ca de fapt vinovatul este mult mai aproape. Chiar si fara cele sapte puncte Alonso s-ar fi aflat acum tot in frunte, si nu comentez, cu toate ca sunt de acord cu afirmatia ca Alonso este oricand si oriunde mai rapid decat Massa (a fost mult mai rapid decat Massa chiar si in acea cursa contestata). Continui sa nu inteleg anumite rationamente. Succes Alonso, il meriti pe deplin.
    9 3
  • @Mitză
    Nu am vorbit la misto. Credeam ca merit mai mult, macar in amintirea vremurilor noastre bune :)
    6 1
  • Schumy fan 4 ever
    @321xiorel123 tu esti complet paralel cu posturile mele pe acest site. nu ma voi obosi sa iti explic tie nimic. daca esti interesat catusi de putin. Tin sa mentionez totusi ca Schumacher nu a castigat campionate prin aceste manevre marca Ferrari. tipic fanilor inflacarati Ferrari si Mclaren sa se ia de cele mai mici si insignificante amanunte si de a devia subiectul.
    Oameni fara onoare ca tine, ca cei de la Ferrari, si ca Alonso nu ma vor opri sa imi spun parerea si sa urmaresc F1, dar recunosc, ma va dezgusta atitudinea.
    2 8
  • ayrton
    @Michael_schumacher
    Prietene ....tu ai uitat ca tocmai din cauza lui schumacher si ferrari s-au interzis ordinele de echipa in formula 1?...ai uitat cate curse i-au fost oferite de irvine...si rubens?....sunt chiar surprins de commentul tau...LASA CA O AVUT EL ONOARE ....CA DE AIA S-A INTORS ACUM...SA-L UMILEASCA TOT PLUTONUL....CU ONOAREA LUI....DE INVINCIBIL CE SE CREDEA EL...7 TITLURI NU I-AU AJUNS....
    8 2
  • @michael_schumacher
    "nu ma voi obosi sa iti explic tie nimic"-si urmatoarele 7 randuri ce sunt? Bai bucuresteanule de 24 de ani, tu gandesti inainte sa faci/zici ceva? Citeste de 3-4 ori alea trei randuri scrise de @ayrton poate vei fi mai realist, cu toate ca rationamentul tau iti pune piedici :))
    8 2
  • @michael_schumacher
    Consideri ca sunt un om fara onoare? Chiar daca nu ma crezi este o onoare (poate si pentru @ayrton) sa atentionez pe cineva unde, cand si cu ce gresesti. Un prieten asa trebuie sa arate, nu sa te laude/incurajeze si sa te lase sa cazi intr-o groapa.
    8 2
  • @michael_schumacher
    O singura rugaminte mai am: cauta in dex termenul "insignificante " si spune-mi si mie ce inseamna!
    6 2
  • frustrare
    de ce sa fie frustrant?,probabil nu vrea sa inteleaga ca, nu e de ajuns sa ai o masina performanta, fara sa ai piloti de talia lui Alonso, care stie sa exploateaze orce centimentru din masina care o are la dispozitite...etc.
    8 1
  • Nu consider ca e o solutie sa stergeti contul @ctlnmihai. Nu sunt un fan al lui, si nici nu sustinem aceeasi echipa, pilot/i, din contra. Uneori ma deranjeaza si pe mine modul lui de exprimare, dar il accept. Pana la urma are dreptul la o opinie, chiar daca nu-i multumeste pe majoritatea de aici. Cred ca daca ar agata mai putin in colegii de forum ar fi o decizie inteleapta pe care ar putea s-o ia. valabil si pentru unii dintre cei care-i raspund. In acelasi timp administratorul ii poate face anumite observatii, strict in legatura cu exprimarea, pentru a-l mai domoli, dar sa-i stearga contul e prea mult. Toti cei care postam aici avem dreptul la pareri personale si e foarte bine ca aceste pareri nu coincid, altfel ne-am plictisi.
    11 0
  • Schumy fan 4 ever
    @321xiorel123 cu greu ma cobor la nivelul tau, dar nu o sa imi mai fac nervi cu toti prostii care nu stiu sa isi argumenteze afirmatiile decat sa analizeze si sa acuze tot ce a spus interlocutorul. Lasa ca viata o sa iti dea o palma si o sa realizezi cat de cretin esti
    2 7
  • Schumy fan 4 ever
    @321xiorel123

    michael_schumacher
    la 03.10.2010 (17:50)
    Schumy fan 4 ever
    Draga mobius (cel autentic) daca ai fi un domn ai posta si tu logat.
    ce simt eu pentru Alonso nu e treaba ta, dar o sa iti fac pe plac... Mi se pare al naibii de antipatic si arogant, in declaratii, in pilotaj in gesticulatie, dar nu neg ca are aptitudini de pilot, insa in nici un caz nu are valoare pe care el insusi nu se sfieste sa si-o afiseze. Mi se pare un parvenit, in lupta dupa bani, victorii ar face orice si asta spune multe despre un om; ajung asftfel la ultimul punct, de departe ce nu imi place la el este faptul ca are mentalitate de ja...a

    Nu imi spune ca mi se intuneca mintea, nici macar nu ma cunosti; poti sa te apuci sa faci declaratii, nu ai decat nu te opreste nimeni.
    Eu in locul oricarui pilot, fie Schumy, fie alonso, nu as putea sa dorm si nu as putea sa mai dau fata cu lumea Formulei1 de rusinea castigarii unui mare premiu prin alte mijloace altele decat cele corecte.
    Iar ca fan as suporta rusinea favoritului meu impreuna cu el. (stai fara grija ca am avut parte de acest lucru.)
    Ce m-a deranjat cel mai mult la acest (hai sa-i spun incident) este ca FIA a stat cu mainile in san si i-au lasat sa plece nepedepsiti, nu ma intelege gresit, putea fi oricine, la fel as fi procedat pentru ca NU ESTE CORECT! Sunt multi bani la mijloc, iar genul asta de scandaluri are un efect intarziat insa sigur. Nu uitati cati constructori au abantonat Formula1, credeti ca daca nu ar fi fost asa de mult favorizate in ultimii 10ani echipele din top si din coada s-ar mai fi retras? eu nu as fi asa de sigur.

    Inchei cu o declaratie de pace pentru toti cei pe care i-am ofensat (sau pe favoritul lor) cu declaratiile mele.
    3 7
  • Schumy fan 4 ever
    @321xiorel123

    avatarul in care apare favoritul meu Schumacher, este pus de acum 2ani, cand nu se stia nimic de revenirea idolului meu si daca am pastrat-o inseamna ca poate am niste motive personale pt asta si trebuie sa iti explic tie!

    @ayrton Tu NU esti prietenul meu asa ca imprieteneste-te cu altcineva si scuteste-ma de replicile de mucos arogant.


    Acelasi lucru este valabil si pt 321xiorel123.
    2 6
  • @Daniel Popescu
    Domnu' Daniel Popescu, cineva imi da senzatia ca s-a "inrudit"cu cel caruia i-ati atras atentia mai devreme. Dovada o reprezinta un comentariu a lu' @michael_schumacher la 03.11.2010 (09:34).Va rog sa-l studiati cu atentie, sa-mi spuneti ce parere aveti si cum veti reactiona :))
    8 4
  • @Daniel Popescu
    Bine ar fi sa stergi contul arogantului de ctlnmihai. Omul asta nu aduce nimic constructiv in discutiile noastre ca fani ai F1. Scopul lui este de a enerva si agasa orice user care posteaza comentarii pozitive la adresa echipe Ferrari si al pilotului Fernando Alonso.
    7 3
  • ctlnmihai
    Ce te iei in gura cu toti prostii?
    Nu-i vezi pe toti fanii Alonso cum se ligusesc pe langa admini sa-ti stearga contul? De parca, vezi doamne, ce mare tragedie ar fi daca s-ar intampla asta.
    Ar fi bine daca ar putea sa comenteze doar ei, ca sa nu-i mai supere nimeni.

    On topic: Bineinteles ca ar fi frustrant, dar si-au facut-o si cu mana lor.
    2 5
  • mmmda
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru