Red Bull confirmă prelungirea contractului lui Horner

de Daniel Popescu
Joi, 31.01.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a confirmat că i-a prelungit contractului şefului Christian Horner "pe mai mulţi ani", fără însă să menţioneze durata exactă a înţelegerii.

Esential 12 ani va petrece Horner la Red Bull daca va respecta noul contract scadent in 2017
Presa internaţională a dezvăluit miercuri că britanicul Christian Horner va rămâne şeful celor de la Red Bull Racing după ce a acceptat prelungirea contractului scadent la finalul sezonului 2014. În plus, consultantul Helmut Marko era citat afirmând că Horner va rămâne acum la echipă cel puţin până la sfârşitul anului 2017.

Informaţia a fost confirmată după numai câteva ore şi de campiona mondială prin intermediul unui comunicat de presă, însă echipa nu a precizat durata exactă a noului contract, limitându-se să afirme că înţelegerea este "multianuală".

În vârstă de 39 de ani, Horner este şeful echipei Red Bull Racing din 2005 şi a sosit la echipă imediat ce producătorul de băuturi energizante a cumpărat Jaguar. După mai mulţi ani de progrese lente, Red Bull Racing a explodat în 2009 după schimbarea radicală a regulamentului tehnic şi a câştigat trei titluri mondiale consecutive în perioada 2010-2012, o performanţă similară fiind reuşită şi de Sebastian Vettel.

Via Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru