Red Bull despre viitoarea dominaţie Ferrari: "E uşor să vorbeşti!"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 09.09.2011
Red Bull le-a oferit o replică pe măsură celor de la Ferrari după Stefano Domenicali a anunţat că Scuderia a creat fundaţia pentru o nouă eră de dominaţie în stilul "Schumacher".

Cu câteva zile înainte de Marele Premiu al Italiei, Stefano Domenicali a declarat că Ferrari construieşte fundaţia pentru o nouă perioadă de dominaţie în stilul celei pe care a avut-o cu Michael Schumacher în prima jumătate a anilor 2000.

Replica celor de la Red Bull, care au câştigat ambele titluri mondiale anul trecut şi se îndreaptă spre o repetare a performanţelor în 2011, nu a întârziat să apară prin vocea şefului Christian Horner.

"Nu avem istoria Ferrari, am fost aici de numai şase ani şi jumătate, aşa că până la urma contează ce faci pe circuit şi este la fel de bun precum ai fost în ultima cursa. Aş fi arogant dacă aş spune că mă aştept să dominăm în următorii ani. Nimic nu este garantat. Până la urmă, este uşor să vorbeşti. Toate lumea vrea să câştige, dar contează numai ce faci pe circuit. Nu există garanţii în Formula 1", a declarat britanicul.

De asemenea, Domenicali a afirmat că succesul celor de la Red Bull se datorează în exclusivitate directorului tehnic Adrian Newey, responsabil de dezvoltarea monopostului, însă Horner a respins aceste afirmaţii.

"Newey a fost la McLaren cinci ani fără să câştige vreun campionat, aşa că el nu este singurul secret al succesului.

Poţi avea cel mai bun atacant din lune, dar dacă nu au mijloc, apărare şi portar nu vei câştiga multe meciuri de fotbal. Este la fel şi aici, în Formula 1", a mai precizat el.

Via | Reuters

Comentarii (10)

  • Intr-adevar,nu e doar Newey cheia succesului,insa trebuie sa recunoastem ca si Ferrari are oamenii sai de baza,incepand de la Alonso care se demonstreaza uneori mai bun decat Vettel,pana la echipa care din pacate e prost condusa,dupa parerea mea,caci Domenicali nu prea da dovada de acea mana de fier de care are nevoie echipa lui.
    14 1
  • ferrari
    ....niste amatori cei de la ferrari
    10 14
  • @iulianimi
    bun, ai terminat gimnaziul, daca mai adaugi poti da la liceu.
    10 7
  • pana nu pleaca talentatu de alonso cu talentele lui nu mai pupa ferrari nimic
    8 10
  • mai bine talentatu de alonso decat inteligentu de hamil
    13 4
  • F1-Racing
    F1-Racing, am stat si m-am gandit daca o sa-ti raspund sau nu si am tras urmatoarea concluzie: esti un amator de fan FERRARI
    6 9
  • mavric
    Ce clarvazatori dom'le ce clarvazatori .... Da ca vine Alonso la echipa si nu castiga numic nu au clarvazut. Acu cica e de vina Domenicalli ca nu dezvolta monopostul, dar Alonso a venit si in calitate de dezvoltator de monoposturi. Unde mai pui ca nimeni nu poate garanta ca Alonso mai e in 'putere' momentan. Lipsa rezultatelor sugereaza ca nu, asa cum rezultatele din 2006 sugerau ca da - atunci....
    2 3
  • mavrick
    @mavric (ala care ma imiti)
    Exista in DEX-ul roman verbul "a clarvedea"? Poate "a prevedea" sau "a intui"si vezi ca dupa termenul "acu" ai uitat sa-i pui o cratima sus....fit-ar cultura de scoala primara sa-ti fie, faci romania de ras! Si-l mai enervezi si pe Hitler: http://www.youtube.com/watch?v=2ot5Osuwfg8
    5 0
  • mavric
    @mavrik
    ma lesi? cu dexu' ...
    atat esti tu de destept - Dexu'?
    nu pricepi ironia postului meu?
    Ia mari tu la tine la clasa a cincea sa te dai destept. Si sa nu uiti sa mantionezi ca, pentru ca ai vazut in dex, Alonso ia campionatu anu asta. Pff, auzi la el, cratima.... ala de lucra cu protoni ce sa mai zica saracu, ca n-are loc de asta cu dexu ....
    0 4
  • Alte "perle" marca Domenicalli: "Newey a fost la McLaren cinci ani fără să câştige vreun campionat".
    "Adrian Newey engineered Mansell, Prost, Hill, Villeneuve and Häkkinen to 6 titles".
    Cum este?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru