Red Bull dezvaluie obiectivele pentru Melbourne

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 23.03.2009
Christian Horner spune ca Red Bull isi propune sa termine cel putin pe locul 6 Marele Premiu al Australiei din acest weekend.

Sezonul 2009 al Formulei 1 debuteaza in acest weekend cu Marele Premiu al Australiei, iar Red Bull este una dintre echipele care isi propune o prezenta solida in puncte.

Christian Horner, seful echipei Red Bull Racing, este increzator in sansele echipei sale de a termina in primii 6 cursa de debut, in urma testelor din aceasta iarna. Totusi, oficialul Red Bull admite ca Ferrari, Toyota, Brawn GP si Fernando Alonso pot impiedica echipa sa isi realizeze acest obiectiv, insa remarca performantele salbe ale celor de la McLaren.

"Cred ca dupa-amiaza de sambata va aduce primul indiciu, dar chiar si atunci va fi doar o impresie, pentru ca sunt sigur ca lucrurile vor evolua in primele trei-patru curse", a declarat britanicul. "In mare parte, obiectivul nostru este sa mergem acolo, se ne calificam pe primele trei linii ale grilei de start si sa incheiem cursa pe locul 5 sau 6. Dar este foarte, foarte dificil de spus. Te uiti la timpi si ii observi pe Ferrari, Toyota, Fernando Alonso si pe noi insine la distante foarte, foarte mici.

De asemenea, Williams a reusit timpi buni la Jerez saptamana trecuta. Singura echipa care nu a aratat bine in pre-sezon este McLaren. Evident, cei de la Brawn GP au fost foarte, foarte rapizi, asa ca va fi fascinant sa vedem ce se va intampla in Australia".

Referindu-se la obiectivele generale ale echipei pentru sezonul care bate la usa, Horner a dezvaluit ca echipa isi propune sa repete succesul lui Sebastian Vettel de anul trecut si sa obtina prima victorie din istorie.

"Mergem la fiecare cursa cu obiectivul de a concura cat mai aproape de primele locuri si de a obtine victorii. In Vettel avem un castigator intr-o masina desenata anul trecut de Red Bull. Cred ca intotdeauna exista o sansa de castig. Avem o echipa grozava care castiga experienta. Daca circumstantele sunt de partea noastra, de ce nu? Obiectivul nostru este sa incercam si sa castiga curse".

Via | Eurosport

Comentarii (5)

  • alonso
    hahahaha..alonso face cat o echipa;)...cam da..
    0 0
  • NeoGalaxy
    @Red Bull
    Gata i-au si depasit pe cei de la BMW? :)))
    0 0
  • spectacol
    totul este in favoarea noastra , a fanilor, zic eu , pt ca vom avea spectacol cu atataea echipe apropiate ca timpi
    0 0
  • altceva decat TVR?
    copy paste de pe programul tvr.ro

    07:55 Formula 1

    Calificări Australia Comentatori: Mihai Alexandrescu şi Victor Bonifaciu Producător tv. Sorin Stoian Transmisiune directă Rezerve (criptat) -Spectacol de circ internaţional durata 50' -Schiţe muzicale (Classical music videoclips-Polonia, 2000) 2 episoade a câte 5'

    09:10 Desene animate

    adica tvru nu transmit calificarile in totalitate ?!

    mai sunt si alte posturi tv care transmit calificarile si cursa? eu sunt la digi

    mersi
    0 0
  • Pai..
    Inteleg ca au calificari de la 07:55 la 9:10. Nu atat dureaza de obicei o sesiune de calificari?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru