Red Bull, îngrijorată de performanțele Ferrari: "Sunt foarte puternici și au un monopost fiabil"

de Daniel Popescu
Marti, 14.03.2017
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull și-a exprimat îngrijorarea că Ferrari și-a ascuns adevărata formă în teste și că deține un monopost rapid și fiabil.

Ferrari a obținut cel mai bun timp în cele 8 zile de teste de pe circuitul de la Barcelona premergătoare noului sezon competițional.

Chiar și așa, rivalii și-au dat seama că Scuderia nici măcar nu și-a arătat adevărata formă, după ce Sebastian Vettel a fost surprins în timp ce ridica piciorul de pe accelerație pe linia dreaptă în timpul celui mai rapid tur al său. De altfel, ipoteza a fost confirmată inclusiv de pilotul german, iar acest lucru, cuplat cu o fiabilitate exemplară a monopostului, îi îngrijorează pe oficialii celor de la Red Bull Racing.

Urmareste Automarket
"Ferrari este foarte puternică și, de asemenea, are un monopost fiabil.
Aceasta este diferența față de anul trecut. Ceea ce mă îngrijorează într-un fel este că îl cunosc foarte bine pe Vettel. A ridicat piciorul de pe accelerație în mod deliberat în cel mai rapid tur pe linia de start-sosire. Toată lumea a văzut asta. Și dacă faci așa ceva, înseamnă că încrederea de sine și cunoștințele despre performanțele monopostului sunt uriașe"
, spune Helmut Marko, consultantul celor de la Red Bull.

Între timp, Force India a luat prin surprindere Formula 1 prin publicarea unei imagini cu noile culori ale monopostului pentru sezonul 2017. Ca urmare a unui parteneriat cu compania BWT, specializată în tehnologii pentru apă, monopostul pentru acest sezon va fi aproape integral roz.

Via Motorsport, Force India

Comentarii (15)

  • Ce sa zica si Red Bull? In perioada asta fiecare vine cu declaratii de complezenta la adresa rivalilor. Daca le fura podiumul la Melbourne, or sa zica ca au invins a doua echipa din campionat si ca sunt pe drumul cel bun.
    11 5
  • Ha,ha,ha...
    Poate ca Ferrari au reusit sa construiasca un monopost bun sau foarte bun in tot "haosul" din interiorul echipei,si ma vor contrazice cand am scris in alte posturi ca fara o echipa sudata nu poti construii ceva de top in F1. Nu cred ca Mercedes sau RBR si-au aratat monoposturile "definitive", ma indoiesc ca nu sunt la bataie pentru prima linie.
    Dar...indiferent de cat de apropiate ca si performanta vor fi monoposturile,cel mai important aspect va fi dat (tot) de pneuri, tot ele vor da tonul in desfasurarea curselor,din pacate...
    8 4
  • Marko also thinks Mercedes' new driver Valtteri Bottas has not yet shown he is a match for Lewis Hamilton, something he reckons could open doors for rivals to get closer to the British driver if Mercedes is at the front.

    "Barcelona has shown that Bottas cannot go at the speed of Hamilton," he said. "Should Mercedes have the same kind of technical dominance, there will not be the same 1-2 formation again.

    "Then, others will be able to place themselves between the Mercedes drivers."
    3 5
  • vettel 5, 6, 7
    2 7
  • Force India o sa fie cea mai vizibila masina de pe circuit.
    12 4
  • Avem monoposturi albe, argintiii, rosii, albastre, galbene, portocalii si acum ROZ.
    7 3
  • Anu trecut nu au prestat la fel in teste cei de la Ferrari si in timpul sezonului nu au avut nici un cuvant de spus?
    6 16
  • ba da dar atunci nu ridicau piciorul de pe acceleratie sa ascunda forma in care sunt ci apasau tare macar sa iasa ceva pentru reclama
    14 3
  • mai bine sa fim scpetici
    asteptam podiumul de la Melbourne
    13 0
  • chestia aia roz e porn car
    9 2
  • Mercedes nu se arata ingrijorata, poate ca ridica si ei piciorul din gaz. Dar daca asti acare ridica piciorul de pe acceleratie sunt primii, istilalti de la coada clasamentului ce sa mai faca?
    1 0
  • serban
    Hai că mai avem doar zece zile până aflăm cine este rapid și cine nu, cine s-a ascuns în teste și cine nu, cine va fi regina, Merc, Ferrari, sau RBR și cine va fi regele, Lewis, Seb, sau Max ! Cu tot respectul pentru ceilalți piloți de pe grilă, unii dintre ei foarte buni, eu cred că aceștia trei sunt vârfurile actuale. Ar mai fi fost și Alonso, dar mașina îl ține departe.
    11 3
  • Merge careva la marele premiu al Ungariei?
    1 0
  • * off topic...
    0 0
  • dar la Spa merge careva?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru