Red Bull neagă recrutarea lui James Allison

de Daniel Popescu
Joi, 06.06.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull Racing a negat speculaţiile potrivit cărora James Allison îl va înlocui pe Adrian Newey în funcţia de director tehnic începând din sezonul 2015.

Putem confirma că James Allison nu se alătură echipei Red Bull Racing.

Red Bull Racing
Mesaj postat pe Twitter
Publicaţia germană Auto Motor und Sport a relatat miercuri că Red Bull Racing este interesată să-l aducă la echipă pe James Allison ca înlocuitor pentru Adrian Newey, care ar fi urmat să se retragă din Formula 1 la sfârşitul sezonului 2014.

Chiar dacă nu a comentat ipoteza lansată la adresa lui Newey, Red Bull Racing a negat orice interes pentru semnarea unui contract cu Allison.

"Există câteva zvonuri care circulă astăzi (n.r - miercuri), dar putem confirma că James Allison nu se alătură echipei Red Bull Racing", au precizat oficialii triplei campioane mondiale pe contul oficial de pe reţeaua de socializare Twitter.

Allison a anunţat la începutul lunii mai că demisionează din funcţia de director tehnic al celor de la Lotus cu efect imediat. Ulterior, el a fost creditat cu mari şanse să ajungă la Ferrari, iar echipa italiană a confirmat verbal că ar putea fi interesată de reputatul inginer britanic.

Via Red Bull Racing

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru