Red Bull va redenumi motoarele Renault în Infiniti

De Daniel Popescu
Publicat Luni, 28.02.2011
Motoarele Renault pe care le utilizează Red Bull vor fi redenumite în Infiniti, ca parte a unui parteneriat ce va fi oficializat marţi la Salonul Auto de la Geneva.

Red Bull Racing a ajuns la un acord cu Renault, furnizorul său tradiţional de motoare, pentru a redenumi unităţile în Infiniti pe tot parcursul sezonului 2011 al Formulei 1.

Prin aceasta mutare, Red Bull Racing va obţine 8 milioane de euro, suma pe care ar fi trebuit să o achite celor de la Renault în schimbul unităţilor furnizate în 2011.

Infiniti este brandul premium al constructorului japonez Nissan, care din 1999 se afla într-o alianţă cu francezii de la Renault, motiv pentru care parteneriatul are sens pentru toate părţile implicate. Practic, Red Bull Racing va utiliza exact aceleaşi motoare Renault, singura diferenţă fiind schimbarea numelui acestora.

În acest moment nu este clar dacă parteneriatul dintre Red Bull Racing şi Infiniti se va rezuma la schimbarea numelui motoarelor sau va implica şi un sprijin financiar suplimentar. Se anticipează ca noul parteneriat va fi oficializat marţi în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Via | BBC Sport

Comentarii (6)

  • nume fals
    popa boteaza..
    dar pe Vettel nu vreti sa-l numiti Sena?.. tare absurd...e alb dar ei zic negru!..ha-ha!
    7 14
  • prietene,mai citeste o data:8 bulioane de coco sa pui niste consoane pe langa litera "I"!
    7 6
  • Jolerto
    lol
    Red Bull Dacia ftw!
    7 6
  • smecherie
    asta da!..
    am o Dacie dar îi voi schimba numele în BMW... poate Mercedes... cine stie?.. ramine de vazut!
    6 6
  • da alte fite de'ale red bul eu cred ca nu sunt normali istia
    3 1
  • ???
    ce atata scandal, treaba este clara, Nissan le da 8 mil Oiro la Red Bull daca le zice la motoare Infiniti(chiar daca moatoarele sunt Renault) => reclama pentru Nissan
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru