Red Bull: "Vettel luptă pentru a noua victorie consecutivă, Webber pentru ultimul triumf în F1"

de Daniel Popescu
Miercuri, 20.11.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Red Bull anticipează o luptă intensă în Brazilia intre Sebastian Vettel, care doreşte a noua victorie consecutive, şi Mark Webber, care vrea să încheie cariera în Formula 1 cu o victorie.

Esential 6 puncte trebuie sa recupereze Webber in fata lui Hamilton pentru a termina sezonul pe locul trei
Red Bull Racing este principala favorită la victorie în Marele Premiu al Braziliei, după dominaţia autoritară din a doua jumătate a sezonului.

Christian Horner anticipează însă o luptă intensă între cei doi piloţi ai echipei, ca urmare a faptului că Sebastian Vettel mizează pe a noua victorie consecutivă, în timp ce Mark Webber speră să-şi încheie cariera pe prima treaptă a podiumului.

"Ar fi grozav să-l vedem pe Webber câştigând ultima cursa, ce mod de a se retrage ar fi! Dar Vettel va lupta pentru acel record. Ca de obicei, va fi o luptă directă între ei. Webber nu ar dori să primească o victorie cadou", a declarat britanicul pentru publicaţia Autosport.

Ar fi grozav să-l vedem pe Webber câştigând ultima cursa, ce mod de a se retrage ar fi! Dar Vettel va lupta pentru acel record.

Christian Horner
Sef Red Bull
Din punctul de vedere al echipei, Red Bull Racing are un singur obiectiv pentru Marele Premiu al Braziliei: să-l ajute pe Webber să ocupe locul trei în clasamentul general.
Australianul are de recuperat şase puncte în faţa lui Lewis Hamilton pentru a realiza această performanţă.

"Trebuie doar să te uiţi în ochii fiecărui membru al echipei pentru a vedea că motivaţia şi dorinţă există în continuare. Chiar dacă am câştigat campionatele în India, am forţat la maxim. Şi, aşa cum am spus întotdeauna, vom continua să facem asta până la steagul cu pătratele din Brazilia. Acum, obiectivul este să-l aducem pe Webber pe locul trei în clasamentul general şi să terminăm sezonul cu stil. Nimeni nu este lipsit de motivaţie", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (3)

  • klausnake
    Stai linistit,Mark,o sa ai probleme la start,plus brusc nu va mai functiona KERS-ul sau mai stiu eu ce...
    Deocamdata trebuie ajutat Vettel sa bata tot felul de recorduri,deci de castigat,eventual cu Porsche,cand se va putea...
    15 23
  • @klausnake, ai dreptate si daca ceva mergea prea bine pe masina lui webber se muta pe ai lui vitel, si uite asa a fost rbr campioni
    10 17
  • A devenit obsedat de a devansa recorduri, ca sa ai faima adevarata nu-ti trebuie cife.
    3 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru