Renault ar putea vinde 40% din echipa

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 19.11.2009
Renault a primit o oferta din partea unei entitati din Rusia pentru a vinde 40% din echipa, potrivit unei publicatii din Finlanda.

Viitorul constructorului Renault in Formula 1 continua sa fie incert, echipa urmand sa faca un anunt concret pe aceasta tema pana la finalul anului.

In mijlocul speculatiilor ca ar putea urma exemplul celor de la Honda, BMW si Toyota pentru a parasi competitia, o alta varianta pentru Renault este sa cedeze o parte dintre actiunile echipei.

In acest sens, publicatia finlandeza Turun Sanomat sustine ca francezii au primit o oferta pentru a vinde 40% din actiunile echipei unei entitati din Rusia. Sursa citata nu a mentionat daca ofertantul este o companie sau un miliardar, insa Renault este sponsorizata in prezent de compania ruseasca Megafon, despre care anterior s-a speculat ca este dornica sa isi sporeasca influenta in cadrul team-ului.

Renault ar putea fi tentata sa cedeze o parte din echipa, mai ales in contextul in care a fost parasita de sponsorul ING, iar semnarea unui alt parteneriat este improbabila din cauza crizei financiare si a scandalului Crashgate. Negocierile dintre cele doua parti ar putea explica si intarzierea anuntului referitor la coechipierul lui Robert Kubica, pe lista putand sa isi faca loc marea speranta a sporturilor cu motor din Rusia, Vitaly Petrov.

Totusi, pe lista candidatilor s-ar putea regasi si Heikki Kovalainen, care a fost inlocuit la Mclaren de Jenson Button.

Via | F1-Live

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru