Renault, interesată de Buemi pentru 2011

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 14.07.2010
Renault a confirmat că Sebastien Buemi este pe lista echipei pentru a deveni coechipierul lui Robert Kubica în sezonul 2011.

Renault a confirmat recent că Robert Kubica şi-a prelungit contractul cu echipa până la finalul sezonului 2012, însă francezii se afla în căutarea unui coechipier competitiv pentru polonez.

Renault nu şi-a ascuns dorinţa de a-l convinge pe Kimi Raikkonen să revină în Formula 1, însă echipa are mai multe variante de rezervă, cea mai notabila dintre acestea fiind Sebastien Buemi, al cărui contract cu Toro Rosso expiră la finalul acestui sezon

"Buemi este pe lista potenţialilor piloţi pentru 2011. Chiar are un loc special pe această listă, pentru că îl cunosc bine şi îmi place foarte mult de el", a declarat Eric Boullier, şeful echipei Renault, pentru publicaţia franceză Le Matin.

Deşi este lăudat de echipă, Vitaly Petrov are şanse destul de mici să rămână la Renault anul viitor, însă aducerea lui Buemi ar putea fi împiedicată de Red Bull. Elveţianul este considerat drept un potenţial candidat pentru un loc la Red Bull Racing în sezonul 2012, iar acest lucru ar însemna ca pilotul să rămână la Toro Rosso şi anul viitor, înainte de a face pasul la echipă mare.

Via | SportingLife

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru