Renault promite o revenire în forţă la Suzuka

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 30.09.2011
Renault este convinsă că va reveni la forma obişnuită în cursa de la Suzuka, după ce în Singapore a înregistrat cele mai slabe rezultate din acest sezon.

Renault a traversat în Singapore cel mai modest weekend din acest sezon competiţional, după ce Bruno Senna şi Vitaly Petrov au terminat pe locurile 15 şi 17 ca urmare a deciziei echipei de a renunţa la update-urile planificate pentru această etapă.

Echipa s-a îndepărtat de locul patru în clasamentul constructorilor şi este ameninţată acum şi de Force India, însă directorul tehnic James Allison este convins că situaţia nu se va repeta şi în Marele Premiu al Japoniei.

"Mă aştept ca monopostul R31 să iasă mai mult la vânătoare decât în Singapore. Sunt doar două viraje lente la Suzuka, iar R31 se simte mai bine pe circuitele rapide. Voi fi dezamăgit dacă nu vom fi în primii 10 în calificări pentru a avea oportunitatea să trecem peste dezaamagirea din Singapore. Credem că putem readuce monopostul în puncte. Trebuie să o facem: Force India începe să ne sufle în ceafă şi avem nevoie de rezultate bune pentru a rămâne în faţă", a precizat el.

Declaraţiile lui Allison vin în aceeaşi zi în care Force India a anunţat că obiectivul pentru acest final de sezon este tocmai surclasarea rivalilor de la Renault în clasamentul constructorilor.

Via | Renault

Taguri: Renault, Suzuka

Comentarii (1)

  • Revenire
    Ce imi doresc cel mai mult pentru Renault este sa aiba rabdare cu Kubica, si acesta sa reuseasca sa se intoarca in Formula 1. Sincer spre sa nu fie afectat talentul lui de acest accident ingorzitor. Nu sunt fan Kubica, dar are acest polonez acel ceva. Are talent cu carul, are si vana in el, si se lupta, si pe deasupra, are mult bun simt, si niciodata nu am auzit vreun comentariu in care sa fi fost implicat el intr-un mod urat. Deci, o cursa cat mai frumoasa pentru Suzuka, dar le urez un sezon 2012 alaturi de Robert, care merita pe deplin. Sa nu uitam, in pre-sezon, avea timpii cei mai buni.
    6 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru