Renault sugerează că va aduce încă un pilot experimentat pentru 2012

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 06.12.2011
Gerard Lopez a sugerat că noul coechipier al lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2012 va fi un pilot experimentat, întrucât echipa "nu are timp să dezvolte tinerii piloţi".

Renault se apropie din ce în ce mai mult de luarea unei decizii privind numele coechipierului lui Kimi Raikkonen pentru sezonul 2012.

Chiar dacă are contract pentru anul viitor, Vitaly Petrov este pe punctul de a părăsi echipa, după ce coproprietarul Gerard Lopez a dezvăluit că echipa vrea să mizeze pe serviciile unui pilot cu experienţă. Pe lista posibililor candidaţi se mai află Bruno Senna, Romain Grosjean şi Adrian Sutil.

"Nu este vorba doar despre Petrov şi Senna, dar vom lua o decizie destul de rapid. În a doua jumătate a sezonului am avut doi piloţi tineri, Petrov şi Senna. Sunt piloţi foarte buni, dar principala problemă în acest moment este legată de testele limitate din Formula 1. Nu avem timp să dezvoltăm tineri piloţi", a declarat patronul Genii Capital pentru postul de radio RTL Luxemburg.

Dintre cei patru piloţi care lupta pentru locul disponibil la Renault, cel mai experimentat este Sutil, care concurează în Formula 1 din 2007. Germanul riscă să fie înlocuit de Paul di Resta la Force India, însă se afla şi pe lista de achiziţii a celor de la Williams, care trebuie să decidă între el şi Rubens Barrichello.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru