Renault va dezvălui noile culori pentru 2011 în 13 ianuarie

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.01.2011
Renault a anunţat că va prezenta oficial noile culori ale echipei pentru sezonul 2011 în 13 ianuarie, cu ocazia evenimentului Autosport International Show.

Renault a anunţat la sfârşitul anului trecut că va concura în culorile negru şi auriu începând din sezonul 2011, după ce constructorul britanic Lotus a cumpărat acţiuni în cadrul echipei.

Noua paletă de culori va fi prezentată în mod oficial în 13 ianuarie, în cadrul evenimentului Autosport International Show găzduit în oraşul Birmingham din Marea Britanie, cel mai probabil pe un monopost al echipei din sezonul 2010. Echipa franceză a publicat anterior o fotografie generată pe computer cu noua paleta de culori, poziţionată pe sasiul unui monopost din sezonul precedent.

Monopostul R31 pentru sezonul 2011 va fi lansat oficial în 31 ianuarie pe circuitul Ricardo Tormo din Valencia, cu numai o zi înainte de startul primei sesiuni de teste din această iarnă. În aceeaşi zi, Renault îşi va lansa şi noul site oficial, ca urmare a faptului că echipa este deţinută acum în coproprietate de constructorul Lotus. Echipa cu sediul la Enstone va miza şi în sezonul următor pe serviciile lui Robert Kubica şi Vitaly Petrov.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru