Reuniune FOTA in Marea Britanie

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 08.01.2009
Echipele de Formula 1 se intrunesc joi la Hotelul Heathrow din Marea Britanie pentru a discuta noi masuri pentru reducerea costurilor.

Reducerea costurilor este subiectul cel mai discutat in lumea Formulei 1 in ultima perioada, dupa expansiunea crizei economice pe intreg mapamondul.

Cu numai cateva zile inainte de primele lansari ale monoposturilor pentru 2009, echipele de Formula 1 se vor reuni in Marea Britanie la Hotelul Heathrow, unde vor discuta despre posibilitatea de a taia costurile si din alte domenii decat cele stabilite deja de FIA in luna decembrie .

De altfel, presedintele FIA, Max Mosley, a prezentat cateva noi propuneri in acest sens, propuneri ce vor fi analizate joi de catre reprezentatii echipelor.

Un alt subiect important al zilei este nivelul salariilor din Formula 1, una dintre solutiile vehiculate fiind scaderea intr-o masura mai mica sau mai mare a veniturilor obtinute de piloti. Este de asteptat insa ca reactia acestora din urma sa nu fie pe placul sefilor de echipa in cazul in care remuneratiile anuale vor fi diminuate.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru