Revenirea lui Schumacher in F1 este in pericol!

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 05.08.2009
Michael Schumacher ar putea fi nevoit sa renunte la planurile pentru revenirea in Formula 1 daca problemele pe care le are la gat nu vor fi rezolvate in cel mai scurt timp.

Dupa ce saptamana trecuta a anuntat ca va reveni in Formula 1 pentru a-l inlocui temporar pe Felipe Massa la Ferrari, Michael Schumacher a efectuat vineri un test cu monopostul F2007.

Desi a avut o prestatie merituorie la volan, septuplul campion mondial a dezvaluit marti ca a resimtit dureri in zona gatului, afectat in luna februarie de un grav accident de motocicleta.

Germanul a admis ca starea sa de sanatate este esentiala pentru a putea reveni in Formula 1, iar purtatorul sau de cuvant a sugerat ca prezenta sa la Marele Premiu al Europei din 23 august a devenit acum incerta. "Nu este inca sigur ca gatul sau va rezista si ca Schumacher va reveni. Participarea sa la cursa de la Valencia depinde de investigatiile medicale", a declarat Sabine Kehm, purtatorul de cuvant al pilotului german, pentru postul de televiziune ZDF.

Schumacher urmeaza sa efectueze pe parcursul saptamanii viitoare mai multe analize medicale in zona gatului, pentru a afla daca este capabil sa concureze pentru Ferrari in locul lui Massa.

Via | F1-Live

Comentarii (7)

  • Era de asteptat
    Nu stiau cum sa tina atentia atintita asupra f1 si acu o dau la intors
    0 0
  • :))))
    sa vad cum dau banii de bilete inapoi la omenire
    oricum nu cred , zic ca o sa participe
    0 0
  • Stelian_Opincariu
    hehe
    lasati ca Schumacher va revenii, asta e doar chestie de marketing..........hehe
    0 0
  • Cronometrez cate
    minute sau secunde dureaza pana imi va fi sters si acest ultim comentariu... Miracol...minune...au trecut deja 3 minute jumate si inca nu a fost sters... daca trec 5 minute si nu este sters, atunci meritati titlul de semi-dictatori pentru ca aparatul vostru de cenzura ruleaza cu o viteza de stergere mai mica de -5 min si ne permit noua muritorilor de rand sa mai strecuram cate un comentariu.
    0 0
  • schumacher
    parca totusi cam multa atentie si cam multe puncte luate de un pilot, care s-ar putea sa nici nu piloteze in F1???
    0 0
  • hasu
    Nu este suficient onorariul dat ?Mai este nevoie de citiva euroi la git sa treaca durerea ca sa poata prietenul lui michi sa piloteze ?
    0 0
  • revenirea lui schumi
    io zic ca daca schumi nu poate pilota exista o solutie de avarie miki mitoman alexandrescu !!! :)))))))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru