Revenirea lui Schumacher va spori vanzarile Mercedes

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 24.12.2009
Mercedes anticipeaza o crestere a vanzarilor in 2010 ca urmare a revenirii lui Michael Schumacher in Formula 1 la echipa constructorului german.

Mercedes GP a confirmat miercuri ca Michael Schumacher va reveni in Formula 1 in sezonul 2010 dupa ce a semnat un contract valabil pentru trei sezoane.

Evenimentul va marca inevitabil o crestere a interesului fanilor Formulei 1 pentru constructorul german, intrucat Schumacher este cel mai titrat pilot din istorie si unul dintre cei mai iubiti pe plan mondial.

De altfel, readucerea sa in Formula 1 face parte din strategia de marketing a Mercedes, care a confirmat ca anticipeaza o crestere a vanzarilor de masini purtand sigla germana in viitorul apropiat. "Vom vinde multe masini grozave in 2010. Prezenta lui Schumacher va atrage atentia multor oameni in privinta calitatii stelei Mercedes", a declarat Norbert Haug, directorul departamentului de motorsport al Mercedes, pentru televiziunea germana ZDF.

Mercedes a decis la finalul acestui an sa se implice mai mult in Formula 1, achizitionand in acest sens echipa Brawn GP, care a cucerit ambele titluri mondiale in acest an. Schimbarea de strategie, care vizeaza renuntarea la parteneriatul cu McLaren pana in 2011, a venit in contextul in care Honda, BMW si Toyota s-au retras din Formula 1 ca urmare a crizei financiare care a afectat economia mondiala.

Via | Motorsport

Comentarii (3)

  • Bayer
    APRECIEZ foarte mult Mercedes-Benz sunteti foarte buni si il respect pe SCHUMI e un CAMPION PE VIATA .
    Cel mai mare regret e ca BMW asa o marca de nu am cuvinte au 44 de premii internationale la cele mai bune motoare din lume si mercedes-benz are numai 6 premii si Mercedes-Benz reuseste sa ramana in F1 si BMW nu o marca SPORTIVA .
    MARE PACAT! ! !
    0 0
  • chiar ?
    Un profesor de economie renumit, in Germania, afirma la Bayerische Rundfunk exact contrariul spunand ca aventura F 1 a acestora inseamna 200-300 euro in plus la pretul unei masini care nu este renumita pentru sportivitate cat pentru confort si siguranta. El nu este singur, sindicalistii de la Daimler se intreaba daca este rentabil sa se mai finanteze chestia cu F 1.
    0 0
  • campionul
    deci.... omul conteaza!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru