Ricciardo admite că update-urile Red Bull nu funcţionează

de Daniel Popescu
Duminica, 07.06.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a admis că îmbunătăţirile aduse de Red Bull în ultimele curse nu funcţionează aşa cum ar trebui şi că echipa are probleme inclusiv la nivelul şasiului.

Red Bull Racing a criticat dur Renault pentru lipsa de performanţă a motorului, considerând că acesta este principalul motiv pentru prestaţiile modeste din acest an.

Daniel Ricciardo admite însă că lucrurile nu sunt atât de simple, întrucât nici ultimele update-uri introduse de echipa nu au adus sporul de performanţă promis.

"În Q1 şi Q2 am parcurs un tur şi apoi am forţat, dar am simţit că degradăm prea mult pneurile, aşa că ne-am spus că pentru a treia parte ar trebui să fie bine în primul tur rapid. Dar monopostul nu a fost nicăieri. Nu reuşim să găsim punctul central, ceea ce generează frustrări. Am avut update-uri în ultimele curse, dar sincer să fiu nu ne-am ajutat cu nimic", a declarat el.

În acest context, Ricciardo a admis că Red Bull Racing are inclusiv probleme cu şasiul, nu numai cu unitatea de propulsie furnizată de Renault.

"Nu cred că ştim ce ne trebuie şi cum să găsim asta. Încercăm, dar nu obţinem mare lucru în schimb.

Probabil trebuie să facem un pas înapoi şi să ne uităm în altă parte, poate există ceva fundamental care ne lipseşte. Ştim care este nivelul puterii motorului, dar în privinţa şasiului este ceva nu nu putem obţine la fel ca anul trecut", a adăugat el.

Via Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru