Ricciardo îl înlocuieşte pe Buemi în antrenamentele din Malaezia

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 06.04.2011
Daniel Ricciardo va pilota pentru Toro Rosso în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei în locul lui Sebastien Buemi.

Daniel Ricciardo, pilotul de rezervă al Scuderiei Toro Rosso, va avea o nouă oportunitate să capete experienţă la volanul unui monopost de Formula 1 în cadrul Marelui Premiu al Malaeziei.

După ce la Melbourne l-a înlocuit pe Jaime Alguersuari, australianul în vârstă de 20 de ani va concura în prima sesiune de antrenamente libere din cadrul Marelui Premiu al Malaeziei în locul lui Sebastien Buemi.

Ricciardo a impresionat în testele de iarna de la Abu Dhabi şi este creditat cu mari şanse să devină pilot titular al Scuderiei Toro Rosso până la jumătatea sezonului, în funcţie de rezultatele pe care le vor obţine până atunci Buemi şi Alguersuari. Cei doi se află sub presiunea de a obţine rezultate convingătoare pentru a-şi păstra postul la echipă, cel mai ameninţat fiind, potrivit presei internaţionale, Buemi.

Via | F1Fanatic

Comentarii (1)

  • inlocuire
    va fi inlocuit in toate cele 3 sesiuni de antrenamente sau doar pe parcursul zilei de vineri ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru