Ricciardo, surprins că obţine rezultate mai bune decât Vettel

de Daniel Popescu
Miercuri, 02.07.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo a admis că este surprins să obţină rezultate mai bune decât coechipierul său Sebastian Vettel în prima parte a acestui sezon.

Esential 83 de puncte a castigat Daniel Ricciardo in primele opt curse ale sezonului
60 este numarul punctelor acumulate de Sebastian Vettel in acelasi interval de timp
Daniel Ricciardo este una dintre surprizele plăcute ale sezonului 2014, mai ales că este cel mai bine clasat pilot care nu concurează pentru Mercedes.

Pilotul echipei Red Bull Racing nu avea niciun punct după primele două runde, însă a continuat apoi cu două podiumuri şi o victorie în Marele Premiu al Canadei. Prin aceste performanţe, el a reuşit să-l surclaseze pe coechipierul său Sebastian Vettel, lucru la care nu se aştepta.

"Am abordat sezonul cu ideea că ştiam pe cine am în jurul meu şi că dacă mă pot folosi de asta îl pot provoca pe Vettel. Dar probabil că nu m-am gândit că va fi 6-2 pentru mine în calificări şi ca voi fi în faţa lui în campionat. Este liniştitor.

Întotdeauna am crezut în abilităţile mele, dar să reuşesc efectiv mă ajută mult la încredere", a declarat el.

În acest context, Ricciardo afirmă că este mulţumit de parcursul său din prima jumătate a sezonului, chiar dacă admite că ar fi preferat să lupte cu regularitate pentru victorii şi, implicit, pentru titlul mondial.

"Nu mă pot plânge când obţin două podiumuri şi o victorie. Din perspectiva echipei am vrea să fim mai competitivi, dar aceasta este situaţia. Nu poţi domina la nesfârşit. Este păcat că am venit aici când echipa nu mai domină, dar nu sunt dezamăgit, pentru că încă suntem capabili să obţinem rezultate bune", a adăugat el.

Via BBC Sport

Comentarii (6)

  • Energizantu
    Sebastian, Daniel is faster than you!! nu e nicio surpriza, pur si simplu asta e nivelul micutului champion umflat de supermasinile lui Newey!
    3 7
  • Succes Rici in continuare ,esti un viitor in f1 promitator ..tino tot asa
    6 4
  • daca e sa fiu rau as zice ca mai bine s-a comportat Vergne in calitate de coechipier al lui Ricciardo decat Vettel...
    1 3
  • Dragon
    Rici e un pilot de mare calitate !
    7 1
  • Un caracter frumos, iar ca pilot va trebui sa vedem ce va face in duelurile cu adevarat grele cu Ham, Vet sau Alonso.
    6 1
  • Cand se vor rezolva problemele cu masina lui vettel, o sa bage capul la cutie si o sa fie un simplu locotenent, incearca si el sa profite acum, e logic. Mai mult spectacol se vede la bottas sau magnusen decat la el, a fost pe podium pana acum prin prisma situatiilor dificile cu care se confrunta alte echipe, daca e sa o luam dupa podium-uri e mai bun decat alonso ...deci baloane de sapun.
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru