Ricciardo, tentat să solicite ordine de echipă pentru a rămâne în cursa pentru titlu

de Daniel Popescu
Vineri, 05.09.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo admite că Red Bull Racing ar trebui să discute despre aplicarea unor ordine de echipa pentru Sebastian Vettel pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial.

Esential 64 de puncte este diferenta dintre Nico Rosberg si Daniel Ricciardo in clasamentul general
Victoria surprinzătoare obţinută în Marele Premiu al Belgiei l-a apropiat pe Daniel Ricciardo la numai 64 de puncte de liderul Nico Rosberg cu  şapte curse înainte de final.

Australianul a început astfel să spere la cucerirea titlului mondial, iar înaintea Marelui Premiu al Italiei a admis că ar putea avea nevoie de sprijin din partea lui Sebastian Vettel prin aplicarea unor ordine de echipă.

Vom vedea. Până acum nu m-am gândit cu adevărat la titlu, aşa că nu m-am gândit la scenarii. Este adevărat că am nevoie de puncte.

Daniel Ricciardo
Pilot Red Bull
"Vom vedea. Până acum nu m-am gândit cu adevărat la titlu, aşa că nu m-am gândit la scenarii. Vom merge la cursa în acest weekend şi sper să limităm daunele pentru a nu pierde trenul. Dacă rămânem în luptă, poate vom avea câteva discuţii.
Este adevărat că am nevoie de puncte. Dar dacă fac totul aşa cum trebuie, dacă mă calific bine pe grila de start şi am performanţe bune în cursă, atunci sper să termin cât mai sus"
, a declarat el.

Deşi nu exclude ordinele de echipă, Ricciardo insista că nu se poate baza pe noi incidente între Lewis Hamilton şi Rosberg pentru a avea o şansă la titlu şi crede că este esenţial să concureze la un nivel cât mai ridicat.

"Nu mă gândesc la ceea ce ar putea ei să facă, pentru că nu pot controla situaţia, cu excepţia cazului în care sunt implicat direct şi am un accident cu ei. Pentru mine, cel mai bun lucru este să ţin capul plecat pentru a-mi face treaba şi sper ca asta să fie suficient pentru a rămâne în cursa pentru titlu", a adăugat el.

Via ESPNF1

Comentarii (11)

  • Sa fim seriosi, Riciardo are sanse de 1%. RBR este sub nivelul Mercedes iar Ham si Rosb nu sunt fitecine.
    22 4
  • Ricci, ești nebun?
    N-ai nici o șansă
    16 5
  • Cam arogant Ricciardo... Nu văd de ce ar solicita ordine de echipă din moment ce Vettel are probleme cu monopostul și e mai mereu în urma lui..
    18 6
  • Asta e ultimul tip de aroganta ! Amatorul , plin de noroc , pe un monopost care este mai greu de controlat , dar el fiind obisnuit cu asa ceva a fost mai bine adaptat decat vittel care-si dorea PIN POINT accuracy (cum zic englezii) , iar acum vrea sa-l umileasca , echipa punandu-l deasupra lui Vettel ! Urat ... dar se pare ca se intoarce roata in aceasta viata -asa i-a facut si el lui Webber
    9 5
  • Singaporezul
    Sa vedem daca are raspuns Vettel la Monza pt declaratia asta.Pe pista.In ceasul al 12-lea.Nu stiu ce sa mai cred,in antrenamente si calificari il mai bate ,dar in cursa nu!
    10 3
  • Azi a fost ziua glumelor. Toti pusi pe glume...
    8 4
  • Oho, ia uite modestul de Ricci, si-a scos gheara? Ma dezamagesti man :).
    Nu degeaba se spune ca cea mai mare ispita este ispita puterii, uite ce face dintr-un necunoscut, care mai ieri abia termina cursele.
    11 4
  • ce comentarii sunt asta domnilor?unde cere dintosul ajutorul lui Vettel sau al echipei va inaripati degeaba cu catran ca ala saracu nu cere ceva de genul ordinelor de ekipa,spera doar sa si ologeasca Merc masinile in cursa si el face restul,asta va pare ordin de echipa?
    A-ti citit titlul samurailor!
    3 5
  • mobius
    Nici mie nu mi s-a parut, din comentariul prezentat, ca Ricciardo ar solicita ordine de echipa. Chiar de ar fi asa, nu mi s-ar parea ceva care sa denote obraznicie sau infatuare din partea sa. Pana acum se afla la jumatea distantei dintre lider si Vettel. Vettel a recunoscut ca nu s-a adaptat la fel de bine cu masina deci, pe cine ar fi logic sa sustina echipa daca macar teoretic este o sansa. Imi este teama din pacate ca va avea soarta lui Webber, Vettel inca nu a iesit din inima lui Marko.
    2 5
  • Ce suparare mare pe fanii Mercedes! Vezi Doamne s-a ivit unu' care viseaza la titlul lor. Il pusesera deja in vitrina si Ricciardo ii si da tarcoale sa-l sparleasca cu ajutorul lui Vettel care sta de sase. Eu sunt multumit ca F1 are iar sare si piper. Oricum si Alonso e prin zona, asa ca sa ne bucuram de spectacol.
    3 3
  • bernie
    @marian0904.. In care zona e bai falcosul???Poate in zona crepusculara ca in zona realitatii noastre se uita aia de la mercedes cu luneta dupa el.Lol!!!Ce disperati si visatori sunt alfonsistii astia!!!
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru