Ricciardo: "Testele de la Barcelona vor clarifica progresele făcute de Ferrari"

de Daniel Popescu
Marti, 17.02.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo consideră că testele de la Barcelona vor evidenţia dacă Ferrari a înregistrat cu adevărat progrese comparativ cu sezonul precedent.

Esential 3 este numarul victoriilor obtinute de Daniel Ricciardo in sezonul 2014
2 podiumuri a obtinut Ferrari pe parcursul sezonului precedent
Daniel Ricciardo este îngrijorat că Red Bull Racing va avea un nou rival în sezonul 2015. După ce anul trecut a fost singurul pilot care a obţinut victorii fără să concureze pentru Mercedes, australianul a admis că progresele arătate de Ferrari în sesiunea de teste de la Jerez sugerează că Scuderia ar putea pune problemele celor de la Red Bull Racing.

Totuşi, pentru moment el este circumspect în privinţa relevanţei acestora, din cauza naturii circuitului de la Jerez.

"Suntem conştienţi de ce a făcut Mercedes, iar timpii celor de la Ferrari au fost buni. Nu ne aşteptam la mai puţin din partea Mercedes, dar Ferrari au părut puternici. Pentru moment arată bine, dar este încă devreme, iar Jerez este un circuit pe care nu concurăm, iar noi nu concurăm niciodată la 5-8 grade.

Iar circuitul este foarte abraziv, mult mai agresiv decât pe orice alt circuit", a declarat australianul.

▶ Statisticile testelor de la Jerez: Ferrari cu viteza, Mercedes cu fiabilitatea
▶ Statistică teste Jerez: Ferrari, deficitară la viteza maximă pe liniile drepte

În acest context, Ricciardo aşteaptă cele două sesiuni de teste de pe circuitul de la Barcelona pentru a-şi face o părere mai obiectivă despre potenţialul celor de la Ferrari în perspectiva sezonului 2015.

"Ferrari arată bine, dar va fi la fel şi când vom începe cursele? Cred că Barcelona ne va aduce cu un pas mai aproape de răspuns şi apoi vom vedea unde sunt. Dar nu trebuie să-i subestimăm, cred că sunt într-o formă bună", a adăugat el.

Via GMM

Comentarii (7)

  • Asta sigur are un complex numit ,,Ferrari ,, este al 2 -lea articol care comenteaza nivelul , FER ,, sau spera si el intr-o zi la ferrari , cine stie ,,
    14 9
  • Păi se întreabă și el cum de pilotul pe care l-a bătut muci, a ajuns la Ferrari, iar el a rămas la Red Bull. La fel s-a întrebat multă lume, dar ce să faci dacă unii sunt blonzi și vorbesc germana, iar ăia de la Ferrari încă se mai excită căutându-l pe „noul Schumacher”.
    22 29
  • @ferr1, in loc sa comentezi in legatura cu articolul, o dai inainte cu vettel. Cam la fiecare articol la care comentezi, aduci aminte si de vettel. Te obsedeaza omul ala!? In prezentul articol este vorba despre impresiile lui Ricciardo in legatura cu echipa/masina ferrari, nu vettel.
    Ma indoiesc ca la varsta ta de 15 ani intelegi cum stau lucrurile cu adevarat in formula 1, avand in vedere ce comentarii postezi.
    23 10
  • Altair, lasa-l frate in complexul lui. Vettel a castigat 4 titluri venite din cer! El nu intelege ca anul trecut pilotul ala a fost mai mult decat umilit ca pilot nr.2 la rbr. Lucru normal deoarece echipa stia ca pleaca la ferrari. nici eu nu il suport pe vettel dar pot sa ii contest cele 4 titluri? Niciodata! daca as ajunge sa fac asta, mi-as face un control psihiatric.
    19 8
  • Sper ca tractorasul rosu sa ofere o prestatie dezastruoasa.
    5 17
  • @Mclaren_Mircea_1984
    Sa fie la tine (voi) !

    Sau mai bine o sa va arate Alonso cum e sa fii mereu aproape,dar niciodata acolo ;) ! Macar sa aibe cu ce sa arate ce poate,la Ferrari de bine de rau,vre-o doi ani a dat ceva sperante...!
    4 2
  • @ Mclaren_Mircea_1984
    Te credeam un gentlaman, un profesionist in domeniu, dar din ultimul comm. am impresia ca a postat un baietel de 14- 15 ani. Nu poti fi atat de frustrat incat sa-ti divulgi cele mai adanci temeri si ganduri, aici si acum.
    Sau cine stie, poate o fi acel "Mircea" cu __ lung ? :).
    Cat despre Rici doar un singur lucru, sa va intre bine in cap la toti, fie Vettel, Alonso, Button sau Ham, cu totii au visuri erotice cand se gandesc la " cum ar fi sa conduc un monopost Ferrari, sa fim seriosi .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru