Ricciardo va concura în Race of Champions 2015

de Daniel Popescu
Luni, 20.07.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Daniel Ricciardo va debuta în luna noiembrie în Raceof Champions şi va face echipă în naţionala Australiei cu Mick Doohan, cvintuplu campion mondial în motociclism.

Organizatorii Race of Champions au anunţat că Daniel Ricciardo îşi va face debutul în competiţie la ediţia care va avea loc în luna noiembrie la Londra.

Pilotul echipei Red Bull Racing afirmă că este entuziasmat de oportunitatea de a concura în singura competiţie în care se confruntă piloţi din mai multe ramuri ale sporturilor cu motor.

"Este o onoare să fiu invitat la Race of Champions şi aştept cu nerăbdare să concurez în interiorul strâmt al fostului stadion olimpic din Londra. Va fi foarte diferit de lucrurile cu care sunt obişnuit în Formula 1, dar nu mai am răbdare să încerc numeroase maşini ROC în succesiune rapidă. Pare o provocare serioasă, dar sunt pregătit pentru orice", a declarat el.

Urmareste Automarket
De altfel, Ricciardo va face pereche în echipa Australiei cu Mick Doohan, cvintuplu campion mondial în motociclism, lucru care îl entuziasmează şi mai mult pe pilotul celor de la Red Bull Racing.

"Este foarte special să-mi reprezint ţara, în special deoarece coechipierul meu este cineva precum Mick Doohan.

Cuvântul legendă este folosit prea des în sport, dar Mick este unul dintre puţinii care îl merită. Este incredibil ce a obţinut şi am văzut că este un competitor bun şi pe patru roţi", a adăugat el.

Sebastian Vettel, fostul coechipier al lui Ricciardo la Red Bull Racing, a confirmat anterior prezenţa în Race of Champions.

Via Race of Champions

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru