Rosberg anticipează o cursă dificilă în China împotriva lui Hamilton şi Vettel

de Daniel Popescu
Luni, 06.04.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg admite că are nevoie de o revenire în forţă în China, însă anticipează că lewis Hamilton şi Sebastian Vettel îi vor pune piedici.

Nico Rosberg ocupă locul trei în clasamentul general după primele două curse din Australia şi Malaysia şi are deja de recuperat 10 puncte în faţa liderului Lewis Hamilton.

Pilotul echipei Mercedes admite că are nevoie de un rezultat bun în China pentru a rămâne în cursa pentru titlul mondial, însă anticipează o replică pe măsură din partea coechipierului său şi a lui Sebastian Vettel de la Ferrari.

"Ultima cursa nu a fost grozavă pentru mine. Nu am făcut un tur bun în calificări şi am pierdut timp la boxe, astfel că a fost greu să revin şi să încerc să-l ajung pe Hamilton. Cu siguranţă am învăţat câteva lecţii şi este cazul să le aplic pe circuit în China. Nu a fost un start perfect în al şaselea an al meu la echipă, dar sunt determinat să întorc lucrurile în favoarea mea. Sigur, coechipierul meu va avea alte idei, la fel ca şi compatriotul meu din monopostul roşu", a declarat el referindu-se la Sebastian Vettel.

Rosberg este însă impulsionat de faptul că prima sa victorie pe un circuit de Formula 1 a fost obţinută la Shanghai cu trei sezoane în urmă, pe vremea când Mercedes nu reprezenta încă o forţă în Marele Circ.

"Shanghai este un circuit grozav pentru mine.

Este locul în care am obţinut primul meu pole position şi prima victorie în 2012, în al treilea sezon cu Săgeţile Argintii. Este un circuit care mi s-a potrivit întotdeauna, aşa că sper să am un weekend bun", a adăugat el.

Via Mercedes

Comentarii (9)

  • usor usor devine anonimul care a fost in f1 dintotdeauna.
    29 10
  • mai ales daca mercedes il sacrifica din nou....
    De la scandalul acela cu Hamilton cand s-au ciocnit, ceva nu mai functioneaza la Rosberg. Sunt curios ce anume s-a intamplat acolo de l-a marcat asa tare.
    18 5
  • mobius
    La fel cred si eu ca Rosberg este cel sacrificat, mi-ar place totusi sa aiba mai mult nerv. Este posibil insa ca atitudinea sa supusa chiar umila sa fi aparut in urma unei discutii dure cu echipa. Sustinerea peste limite a lui Hamilton ar putea sa aiba efecte negative in privinta rezultatelor echipei. Aducerea lui Alonso ar fi insemnat o siguranta in privinta stabilitatii.
    11 21
  • Rosberg.....un mare talent care din pacate va muri speranta.
    6 4
  • Dar nu il sustine nimeni de pe Hamilton, pur si simplu a fost mai bun in cursele astea decat Rosberg.
    18 8
  • rosberg de ce nu taci tu?sa nu mai spui nimic ,si sa faci ceva pe circuit ca iti stiu pe de rost discursurile ,usor ,usor devii ridicol
    8 1
  • @jumbo1974ro - Ii foarte simplu: Rosberg nu mai are datele lui Hamilton, si ingineri nu il mai ajuta in timpul cursei.
    8 2
  • F1 din 1990
    Nu-l sacrifica nimeni, asta e valoarea lui, cand o sa-si revina si Botas, o sal vedeti pe Nicu pe 4-5. Pe Hamilton nu are cum sa-l depaseasca, adversarii lui Nico din acest an sunt Vettel si Kimi, ii va fi foarte greu sa castige un mare premiu.
    13 1
  • rommy f1
    de ce doar Hamilton si Vettel se crede asa de bun ?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru