Rosberg anticipeaza revirimentul lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 23.04.2010
Nico Rosberg crede ca Michael Schumacher va reveni la forma buna care l-a consacrat, in ciuda debutului modest de sezon.

Privit ca adevaratul lider al celor de la Mercedes GP, Michael Schumacher a fost surclasat in toate cursele de coechipierul sau Nico Rosberg, castigand doar 10 puncte in primele patru etape din acest sezon.

Evolutiile mai putin bune au atras numeroase critici din partea presei si a fanilor, insa germanul este sprijinit moral chiar de Rosberg, care crede ca este doar o chestiune de timp pana cand Schumacher va reveni la forma obisnuita.

“Sunt fericit sa fiu in fata lui, dar nu stiu cat va mai dura acest lucru. As fi fost multumit sa fiu la nivelul lui, iar acum sper sa pot continua sa lupt cu el”, a declarat Rosberg pentru publicatia italiana Gazzetta dello Sport.

In plus, fostul pilot al echipei Williams a admis ca asocierea lui Schumacher la Mercedes a fost in cele din urma una de bun augur, in ciuda primelor sentimente mai putin placute.

“Probabil ca oamenii au o opinie gresita despre Schumacher. Inclusiv eu m-am gandit ca nu va fi bine sa il am drept coechipier, dar am fost surprins placut de el”, a mai precizat el.

Via | Gazzetta dello Sport

Comentarii (4)

  • baiat educat
    Rosberg e un tip educat si cu mult bun simt in declaratii. E foarte laudabil ca il sprijina pe Schumacher.
    Oricum, multa lume isi doreste ca Schumacher sa ajunga din nou la performantele sale din trecut.
    15 2
  • Asa sa fie!
    Chiar ca inainte nu vreau sa ajunga ca tineam cu el, dar adormeam la cursele unde cei doi piloti Ferrari aveau o tura in fata celorlalti. Vreau sa se bata asa cum se bat ceilalti piloti cu sanse reale. Atat. Daca e mai bun sa castige, daca nu nu.
    16 1
  • DTM
    stie cineva unde se poate vedea DTM ?
    0 0
  • pt Relu
    pe satelitul Astra Free pe Sport 1 fostul DSF alternativ cu postul 1 pe acelasi satelit si tot free,posturile tv sunt germane.La noi nu stiu pt ca aici vad eu sport :fotbal,motogp.formula1,etc.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru