Rosberg ar fi incantat sa concureze alaturi de Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 08.12.2009
Nico Rosberg a admis ca ar fi incantat sa piloteze alaturi de Michael Schumacher la Mercedes GP, insa sustine ca nu stie nimic despre o eventuala revenire a germanului in F1.

Speculatiile pe marginea unei potentiale reveniri de senzatie a lui Michael Schumacher in Formula 1 continua, fiind alimentate indirect de persoanele implicate la Mercedes GP.

Ultimul inscris pe aceasta lista este Nico Rosberg, care a marturisit ca ar fi incantat daca Michael Schumacher ar deveni coechipierul sau in sezonul 2010. "Ar fi o provocare foarte interesanta si o super-linie de piloti", a declarat germanul pentru publicatia Motorsport Aktuell.

Cu toate acestea, Rosberg sustine ca nu are nicio ideea daca Schumacher se afla in negocieri cu Mercedes GP pe tema unei reveniri in competitie. Nu este exclus ca speculatiile pe aceasta tema sa fie doar o campanie de marketing in favoarea celor de la Mercedes, care se va incheia doar in momentul in care echipa va anunta numele coechipierului lui Rosberg.

Via | Motorsport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru