Rosberg, convins că îl poate învinge pe Hamilton în cursa din Australia

de Daniel Popescu
Sambata, 14.03.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg explică diferenţa faţă de Lewis Hamilton din calificările de la Melbourne prin comiterea unor greşeli şi este convins că poate lupta pentru victorie cu coechipierul său de la Mercedes.

Esential 0.594 secunde a fost diferenta dintre Lewis Hamilton si Nico Rosberg in calificari
Lewis Hamilton a obţinut sâmbătă pole position-ul pentru Marele Premiu al Australiei după ce l-a învins cu aproape şase zecimi de secundă pe coechipierul său de la Mercedes, Nico Rosberg.

Diferenţa dintre cei doi piloţi a fost surprinzător de mare, în special după ce în antrenamente aceştia au fost despărţiţi de numai o zecime de secundă, însă Rosberg insistă că principala cauză este comiterea unor greşeli, cel mai bun exemplu fiind abandonarea primului tur rapid din Q3 după o scurtă ieşire în decor.

▶ Hamilton va pleca din pole position în prima cursă a sezonului din Australia

Nu sunt deloc îngrijorat în privinţa ritmului.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
De altfel, germanul este convins că în cursa de duminică va avea un ritm de cursă similar cu cel al lui Hamilton şi că va avea şanse reale să obţină victoria.

"Hamilton a fost într-o formă impresionantă, a făcut o treabă grozavă.

Am avut viteză, dar nu am pus toate lucrurile la un loc. Sincer să fiu, nu sunt deloc îngrijorat în privinţa ritmului. În stinturile lungi, ritmul meu a fost foarte bun şi sper ca mâine să fie invers. Astăzi trebuie să mă mulţumesc cu locul doi, dar mâine este o zi lungă", a declarat el.

Planul pentru mâine este să am un start de sezon mai bun.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Prin prisma pole position-ului obţinut, Hamilton are ca obiectiv obţinerea victoriei, însă spune că principala sa preocupare este un start de sezon mai bun decât cel de anul trecut, când a abandonat din cauza unei defecţiuni la motor.

"Am avut un chilibru bun şi am putut forţa. Mă simt mult mai bine în calificări. Nu că o victorie nu ar fi importantă, dar anul trecut nu am avut o primă cursă prea bună şi nu a fost sfârşitul lumii. Planul pentru mâine este să am un start de sezon mai bun", a explicat britanicul. 

Marele Premiu al Australiei va avea loc duminică, 15 martie, la ora 07:00, ora României, şi va putea fi urmărit în direct pe postul de televiziune Dolce Sport, care poate fi recepţionat de clienţii serviciului de televiziune Telekom şi pe platforma online Telekom TV.

▶ Formula 1 în 2015.

La TV, pe telefoane, tablete, laptopuri şi calculatoare: unde poţi vedea în direct cursele din Marele Circ

Comentarii (3)

  • cristi
    Timpul a trecut,''vacanta'' s-a incheiat; Sa inceapa dansul!!! Go Hamilton!!!
    15 3
  • cainii latra.....ursul trece...!!!! go Lewis go !
    11 3
  • Iar este convins Nicuşor? Poate începe Hamilton cu 25 de puncte avans față de anul trecut. Oare Nicuşor, ca urmăritor cum se va descurca.
    6 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru