Rosberg crede că Vettel nu a făcut față presiunii la Ferrari: "Trebuie să se adune pentru sezonul următor"

de Daniel Popescu
Marti, 29.01.2019
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că Sebastian Vettel nu a reușit să țină piept presiunii de a concura pentru Ferrari și susține că germanul "trebuie să se adune" pentru a lupta pentru titlu în 2019.

Sebastian Vettel nu a reușit încă să obțină niciun titlu mondial pentru Ferrari, în ciuda faptului că în ultimii ani a avut sporadic un monopost competitiv.

Nico Rosberg, unul dintre foștii săi rivali de la Mercedes, consideră că germanul nu a reușit să facă față presiunii pe care a resimțit-o la Ferrari, însă consideră că va fi capabil să lupte pentru trofeu dacă va trece peste acest impediment.

"Presiunea există, cu siguranță. Sunt sigur că a simțit-o. Când pilotezi pentru Ferrari presiunea este la cel mai înalt nivel pentru că toată țara pune presiune pe tine. Trebuie doar să se adune pentru anul viitor. Trebuie să progreseze, iar echipa trebuie de asemenea să progreseze. Au comis prea multe greșeli anul trecut pentru că probabil ar fi trebuit să câștige titlul", a declarat el.

De asemenea, Rosberg anticipează că Valtteri Bottas are potențial să lupte pentru titlul mondial împotriva coechipierului său Lewis Hamilton, însă crede că va fi esențial să aibă parte de un debut bun de sezon.

"Depinde cu începe sezonul.

Anul trecut a avut și mult ghinion, dar dacă norocul este de partea lui și începe sezonul bine situația ar putea fi cu totul alta", a mai precizat germanul.

Via ESPNF1

Comentarii (4)

  • Da-ma dracu', s-a gasit cine sa vorbeasca de presiune, asta care fara smecheriile lui Toto nu ar fi ajuns campion in veci ! Si care a sters-o cu coada intre picioare, ca altfel il manca Hamilton cu tot cu fulgi !
    22 22
  • Are si Rosberg o problema, ce sa-i faci ...
    13 13
  • The Dot
    Bai Rosberg,nu ai numarul de campionate nacesare ca sa vb. despre Vettel. Numai Hamilton si Schumacher au voie.
    Partea cea mai amuzanta e ca toate vocile din F1 din prezent sau din trecut spun acelasi lucru. Trebuie sa fie vexant pentru unii dintre noi.
    9 9
  • @The Dot pai daca toate vocile il critica pe Vettel si spun cat de limitat este ca pilot, poate oamenii chiar au dreptate.
    Doar nu sunt fanii Vettel mai specialisti decat Rosberg sau Irvine.
    Norocul lui Vettel e ca a murit Marchionne, il zbura de la echipa, impreuna cu Kimi. Deja din 2017 ii tot arata usa, cand spunea ca nu-si controleaza emotiile, ca nu se comporta bine, ca nu stie sa reactioneze, cand Vettel facea gafe.
    Cel mai prost transfer Ferrari din istoria echipei, tinand cati bani primeste si cate greseli face, ratand doua titluri mondiale. Si cel mai supraevaluat pilot de pe grila. Exemplul perfect - slab sa fii, noroc sa ai. Un fel de Rosberg, cu mai multe titluri si mai mult noroc. Ca si Rosberg daca nu-l avea pe Hamilton campion la Mercedes, acum avea vreo 4-5 titluri.
    Dar ceea ce nu suporta fanii Vettel (ei nu prea au treaba cu Ferrari) e adevarul - Alonso se batea la titlu cu a 2-a sau a 3-a masina din competitie, pana in ultima etapa, si a pierdut dupa ce a fost scos din lupta de altii. Ehe asta inseamna sa fii racer, nu doar un sofer bun cu cea mai rapida masina.
    Oricum nu prea mai exista fani Ferrari care sa-l inghita pe Vettel. E deja Arrivederci, pacat ca nu l-a luat Arrivabene cu el. Ori o sa revina Alonso, ori vine Hamilton la Ferrari, ori Leclerc se impune si Ferrari isi ia pilot nr 2. Cel mai probabil varianta C, urmata de B si A.
    6 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru