Rosberg, încântat că Hamilton rămâne la Mercedes: "Mă bucur să concurez împotriva lui"

de Daniel Popescu
Joi, 21.05.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg susţine că este entuziasmat că Lewis Hamilton şi-a prelungit contractul cu Mercedes, întrucât se bucură să concureze împotriva lui.

Esential 2018 este anul in care expira noul contract al lui Lewis Hamilton cu Mercedes
Lewis Hamilton a confirmat miercuri prelungirea contractului cu Mercedes până în 2018, element care teoretic în dezavantajează pe coechipierul său Nico Rosberg, care este învins cu regularitate de acesta.

Totuşi, germanul susţine că este încântat de oportunitatea de a continua lupta, chiar dacă admite că relaţia este una complicată.

"Mă bucur cu adevărat de provocarea de a concura cu Hamilton, întotdeauna mi-a plăcut să concurez cu el pentru că este un pilot grozav. Este o mare provocare să încerc să-l înving. Este o luptă internă şi trebuie să ne gândim şi la echipă, dar în acelaşi timp ne gândim să ne învingem unul pe celălalt. Întotdeauna va fi complicat", a declarat el.

Presa internaţională susţine că Hamilton va câştiga aproximativ 180 de milioane de euro pe parcursul următoarelor trei sezoane, ceea ce îl transformă în cel mai bine plătit pilot din Formula 1.

Rosberg nu este însă convins de exactitatea acestor informaţii şi susţine că este mulţumit de propriul său contract cu Mercedes.

"Cu siguranţă sunt foarte mulţumit de contractul meu. Nu am văzut sumele din contractul lui Hamilton, nu ştiu nimic despre cifre pentru că nu am citit şi mă îndoiesc că sunteţi aproape de valorile reale. Ştiu asta din experienţă, pentru că ştiu cât câştig şi ştiu ce scrieţi voi. Vă pot spune că sunteţi departe", a adăugat el.

Via Motorsport

Comentarii (8)

  • danploiesti
    Cred ca se bucura rau de tot :::)))))))
    20 1
  • Adio titluri pentru Rosberg.....
    12 2
  • campionul en titre, favoritul la titlu anul asta (si probabil urmatorii), cel mai bine platit pilot ... avem un nou rasfatat in F1 cum era Schumacher la vremea lui
    7 1
  • smuchi
    acum vad si carcotasii ca nu degeaba l-a batut ca debutant pe chiar campionul din F1
    11 4
  • Dar in gandul lui...
    5 0
  • Apropo, erau niste zvonuri ca inainte de a veni la Mercedes, a primit si o oferta de la McLaren, insa a refuzat-o din cauza lui Hamilton
    6 0
  • @smuchi
    asa e, nu degeaba, pentru ca atunci campionul nu era cel mai bun pilot din F1. Daca ar fi debutat la Ferrari cu Schumacher, adio debut fulminant pentru Ham

    Debut de senzatie a avut chiar Schumacher. Cu o masina foarte prost cotata si mult diferita fata de ce mai pilotase (ca nu era GP2), fara antrenament in simulator, a reusit sa vina mult mai in fata apoi le punea probleme greilor din F1
    5 11
  • Fair play + (prea mult) Marketing = ipocrizie.

    Sunt convins ca fiecare pilot isi doreste sa fie recunoscut ca o persoana care a intercut pe cineva puternic dar de aici pana la a fi incantat ca te cafteste cineva mi se pare iposcrizia marketingului din ziua de azi.
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru