Rosberg, incantat sa fie coechipierul lui Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 23.12.2009
Nico Rosberg este incantat sa il aiba coechipier la Mercedes GP pe Michael Schumacher, dupa ce germanul si-a anuntat revenirea in Formula 1.

Dupa patru sezoane petrecute la Williams, Nico Rosberg a semnat cu Mercedes GP in speranta ca va avea oportunitatea de a lupta pentru victorii si, eventual, pentru titlul mondial. Cu toate acestea, sansele sale par sa se fi diminuat dupa ce Michael Schumacher si-a anuntat revenirea in Formula 1.

Chiar si in aceste conditii, germanul in varsta de 24 de ani este incantat sa il aiba drept coechipier pe cel mai titrat pilot din istoria Formulei 1.

"Este fantastic ca Schumacher revine in Formula 1 si ca va fi coechipierul meu la Mercedes GP. Este o mare provocare pentru mine sa lupt impotriva unuia dintre cei mai buni piloti din toate timpurile. Sunt sigur ca vom forma un parteneriat foarte puternic pentru ca nu si-a perdut nimic din viteza. De asemenea, este o veste grozava pentru sportul nostru si pentru fani", a declarat Rosberg in cadrul unui comunicat de presa.

Via | Mercedes GP

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru