Rosberg, precaut în privinţa şanselor la titlul mondial

de Daniel Popescu
Luni, 01.07.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg preferă să rămână precaut în privinţa şanselor la titlul mondial după victoria obţinută la Silverstone, însă Lewis Hamilton este mai optimist.

Nu aş vorbi încă despre titlu. Reuşim să progresăm şi în privinţa gestionarii pneurilor, aşa că avem un monopost suficient de rapid pentru a câştiga curse.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Nico Rosberg a obţinut duminică a doua victorie în acest sezon într-un interval de numai trei curse şi a redus diferenţa faţă de liderul Sebastian Vettel la numai 50 de puncte.

Totuşi, pilotul echipei Mercedes preferă să rămână precaut atunci când este întrebat despre şansele la titlul mondial, mai ales că succesul de la Silverstone a fost mai mult unul de conjunctură. Totuşi, germanul apreciază că Mercedes a înregistrat progrese semnificative în privinţa gestionarii pneurilor.

"Nu aş vorbi încă despre titlu. Echipa a făcut o treabă fantastică pe parcursul iernii pentru a veni cu un monopost atât de rapid în calificări, iar acum reuşim să progresăm şi în privinţa gestionarii pneurilor, aşa că avem un monopost suficient de rapid pentru a câştiga curse", s-a limitat germanul să afirme la finalul cursei.

Aştept cu nerăbdare următoarele curse şi sper să fac ceva pozitiv.

Sunt sigur că la un moment dat va veni şi timpul meu.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
În schimb, coechipierul său Lewis Hamilton priveşte cu mai multă încredere spre trofeu, chiar dacă a terminat doar pe locul patru la Silverstone în urma unei pene suferite chiar în debutul cursei din postura de lider. Britanicul crede că are toate motivele să fie optimist şi este încrezător că îi va veni şi lui rândul să se numere printre piloţii care obţin victorii în acest sezon.

"Îmbunătăţim. Trebuie doar să ne uităm la îmbunatăţirile realizate în privinţa degradării pneurilor. Încerc să rămân la o distanţă acceptabilă pentru a rămâne în luptă, pe asta mă concentrez în prezent. Aştept cu nerăbdare următoarele curse şi sper să fac ceva pozitiv. Sunt sigur că la un moment dat va veni şi timpul meu", a precizat el. 

Comentarii (6)

  • Test ilegal cu Pirelli.
    Nu a redus viteza sub steag galben.

    Rezultatul? Zero penalizari.

    Pai asa, pana si Bianchi are sanse la titlul mondial.

    Poate ca in cursa urmatoare Mercedes o va lua pe scurtatura si nu vor fi penalizati, ci premiati ca au gasit poarta deschisa :))
    6 5
  • Incep sa-mi schimb parerea despre Rosberg. Cred ca majoritatea, inclusiv si eu, il subiestimam si credeam ca va fi dominat clar de Hamilton.
    Totusi vad ca are o combinatie destul de reusita intre un stil de pilotaj cerebral, rapid in calificari si in caz de nevoie chiar agresiv in curse.
    Cel putin pare mai rapid de Button
    22 3
  • Serios?Eu chiar cred ca pot castiga titlul mondial , hai sa fim seriosi si Alonso are cateva sanse dapai Rosberg de pe 6 si Hamilton de pe 4?
    6 2
  • Monroe
    Alonso incepe sa nu mai aiba masina, Mercedes au cam depasit Ferrari. Cel putin in ultimele 3 curse, dupa celebrul test.
    4 0
  • Tot respectul pentru faptul ca nu se imbata cu apa rece.E adevarat ca a facut o cursa buna,dar sa nu uitam ca a ajuns in frunte datorita nesansei lui Hamilton si a lui Vettel.Dar cred ca in viitor va fi campion modial.Cel putin asa sper.
    9 2
  • Drumes
    Ham tot spera, din 2008 sa fie campion mondial dar de atunci incoace nici macar o data n-a contat in lupta pentru titlu.
    5 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru