Rosberg şi Hamilton se tem de repetarea scenariului din Bahrain

de Daniel Popescu
Sambata, 11.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg şi Lewis Hamilton sunt îngrijoraţi că problemele pe care le are Mercedes cu gestionarea pneurilor i-ar putea împiedica să lupte pentru victorie în cursa de la Barcelona.

Esential 3 este numarul de pole position-uri obtinute de Mercedes in acest sezon
8 este numarul de pozitii pierdute de Rosberg in cursa din Bahrain dupa ce a plecat din pole position
Nico Rosberg a obţinut sâmbătă al doilea pole position consecutiv din acest sezon, însă germanul priveşte cu precauţie spre cursa de duminică din cauza rezultatului înregistrat în Bahrain în urmă cu trei săptămâni.

La vremea respectivă, pilotul echipei Mercedes a plecat tot din pole position, însă a terminat cursa doar pe locul nouă din cauza ritmului lent al monopostului W04 şi a problemelor cu degradarea cauciucurilor.

"Este frumos, dar după ce am văzut în Bahrain nu putem fi prea încrezători când ne gândim la rezultatul pentru cursă. Suntem surprinşi că am fost atât de rapizi, dar a fost o sesiune bună de calificări şi un tur bun, aşa că sunt foarte, foarte mulţumit.

Este un vot de încredere pentru echipă, este fantastic să fim în prima linie, dar după ce s-a întâmplat în Bahrain trebuie să fim precauţi", a declarat el la conferinţa de presă de după calificări.

Vom face tot ce putem la start, dar gestionarea pneurilor reprezintă un motiv de îngrijorare.

Lewis Hamilton
Pilot Mercedes
Rosberg va fi acompania pe prima linie a grilei de start de coechipierul său Lewis Hamilton, care este la rândul său circumspect în privinţa performanţei monopostului în ritm de cursă şi spune că victoria nu este atât de probabilă pentru duminica pe cât o sugerează poziţiile la start.

"Vom face tot ce putem la start, dar gestionarea pneurilor reprezintă un motiv de îngrijorare. Îmi place foarte mult că vom încerca să fim primii în primul viraj, asta este foarte bine pentru echipă, dar trebuie să îmbunătăţim ritmul de cursă. Avem un ritm de calificări foarte bun şi sper ca în viitor să obţin acea primă victorie (n.r - cu Mercedes)", a precizat el. 

Comentarii (3)

  • au si de ce sa se teama,doar sunt "masini de-un tur"....clar,maine nu castiga Mercedes....nu cred ca rezista nici 10 tururi la conducerea cursei...sper ca n-am suparat pe cineva,e o parere...
    20 5
  • manuel
    vettel sau alonso castiga restu sunt praf si ulbere
    2 3
  • JugaruGabi
    Cosminescu01, n-ai de ce sa superi pe cineva. Asta e realitatea.
    Mercedesul e bun in regim de calificari, pentru 5 tururi. Dupa aia ei nu mai pot forta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru