Rosberg spera sa il invinga pe Schumacher

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 05.01.2010
Nico Rosberg isi propune sa castige lupta directa cu noul sau coechipier de la Mercedes GP, septuplul campion mondial Michael Schumacher.

Privit initial drept un potential lider al noii echipei Mercedes GP, Nico Rosberg s-a vazut nevoit sa intre intr-un con de umbra dupa ce Michael Schumacher si-a anuntat revenirea in Formula 1 la team-ul constructorului german.

Desi cei mai multi piloti anticipeaza ca Schumacher va fi foarte rapid in 2010, Rosberg isi propune sa il invinga pe coechipierul sau si asteapta cu nerabdare aceasta provocare.

"Bineinteles ca vreau sa castig lupta cu orice coechipier, aceasta este confruntarea directa pentru ca pilotul are acelasi monopost. Aici este implicat si putin egoism. (Revenirea lui Schumacher) este o veste grozava pentru sport si este o mare provocare sa pilotez alaturi de cel mai bun pilot din istorie. Sunt convins ca Schumacher nu si-a pierdut viteza", a declarat Rosberg, citat de agentia germana de presa DPA.

Germanul a admis insa ca Schumacher va monopoliza atentia presei in lupta directa cu "lupii tineri" din Formula 1 si anticipeaza un sezon foarte disputat pentru suprematie.

"Punctul cheie va fi cum se descurca Schumacher impotriva lui Rosberg intr-un monopost al "Sagetilor Argintii", impotriva lui Sebastian Vettel, Lewis Hamilton si Fernando Alonso.

Cred ca vom vedea un sezon foarte interesant", a adaugat el.

Referidu-se la lupta pentru titlu din sezonul care va incepe in luna martie, Rosberg crede ca Mercedes GP si Red Bull Racing se vor mentine pe primele doua pozitii, la fel ca si in 2009. "Construim pe baza succesului de anul trecut si de aceea sunt sigur ca monopostul va fi cel putin la fel de puternic ca precedentul. Vom munci din greu pentru a ne atinge obiectivul de a fi in frunte", a incheiat el.

Rosberg va debuta la Mercedes GP in cadrul sesiunii de teste de la Valencia din perioada 1-3 februarie, in timp ce Schumacher va pilota pentru prima oara un monopost al noii sale echipe pe 10 februarie la Jerez.

Via | DPA

Comentarii (1)

  • :))
    S-o crezi tu Nico,iti va da shumi niste lectii de o ramai blocat :))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru