Rosberg sugerează că vrea să se împace cu Hamilton

de Daniel Popescu
Luni, 26.05.2014
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg este dispus să se împace cu Lewis Hamilton după controversele de la Monaco, în timp ce britanicul afirmă că vrea doar o luptă corectă pentru titlul mondial.

Esential 122 de puncte are Nico Rosberg dupa primele sase curse ale sezonului
118 este numarul punctelor acumulate de Lewis Hamilton in acelasi interval de timp
Eroarea lui Nico Rosberg din calificările de la Monaco a generat un conflict neaşteptat între german şi coechipierul său Lewis Hamilton, după ce britanicul a suspectat că accidentul germanului a fost produs în mod deliberat pentru a-l împiedica să lupte pentru pole position.

După ce a negat în mai multe rânduri orice intenţie de a sabota turul rapid al lui Hamilton, Rosberg afirmă că este pregătit să discute cu coechipierul său pentru a rezolva acest conflict.

"Am avut discuţii şi ne cunoaştem de mult timp. Întotdeauna ne aşezăm, discutăm şi mergem mai departe şi asta vom face şi acum", a declarat el.

Anterior, Hamilton a sugerat că va rezolva conflictul cu Rosberg în stilul lui Ayrton Senna prin producerea unui acroşaj cu coechipierul său, însă acum insistă că vrea doar să aibă parte de o luptă corectă pentru titlul mondial.

"Cred că asta este valabil pentru ambele părţi ale garajului.

Vrem o luptă corectă. Cred că ne vom păstra respectul său cel puţin voi încerc să-l respect. Vom continua să facem ceea ce facem, să lucrăm cu echipa. Prioritatea este echipa şi trebuie să rămânem în frunte. Nu am făcut nimic prostesc, doar am avut grijă de monopost", a precizat el. 

Rosberg a revenit pe prima poziţie în clasamentul general după victoria de la Monaco, cu un avans de patru puncte în faţa lui Hamilton.

Comentarii (4)

  • Ehei, pasarea Mihai Viteazu manilor sunteti inca departe de Ayrton Senna si Alain Prost, piloti ca ei se nasc o data la 30 de ani.
    Voi aveti norocul sa aveti doua monoposturi mult mai rapide si mai fiabile decat restul lumii insa asta nu tine mult, vedeti unde au ajuns cei de la RB, pana nu demult erau ca teamul vostru imbatabili.
    11 11
  • Test Driver 01
    Saracul Hamilton vrea o lupta corecta, care in viziunea lui inseamna ceva gen: Rosberg sa consume mai mult combustibil, sa aiba pitstop-uri mai lungi, masina lui sa fie pregatita mai slab si asa mai departe, cam asa vede lupta corecta baiatul asta. Eh uite ca cei de la Mercedes vor sa fie corecti, si este posibil ca Hamilton sa fie cel in dezavantaj, asa cum in trecut a fost avantajat si tot degeaba. Hamilton era negru de suparare dupa cursa de ieri, se si vedea campion mondial uitand ca mai sunt multe curse pana la final.
    17 23
  • F1 din 1990
    Cand tu muncesti si altu vine si culege, cum e? Gasesti niste setari, dezvolti masina(uite unde este imperiul lui Mircea dupa plecarea lui Hamilton) imaginezi alte trase, ii faci colegului anumite reglaje la ambreaj pentru un start mai bun (sa ne amintim cum pleca Rose pana la Monte Carlo) in timp ce el testeaza vuvuzele, ai anumite asteptari de la echipa.
    10 9
  • andrey_1293
    Sincer, pentru a se pastra un grad de atractivitate sezonu asta, n-as vrea sa se impace cei 2. Nu sunt in mod special fanul niciunuia dintre ei, n-am nimic cu ei dar ar putea oferi momente interesante, unde e tensiune, e spectacol. Iar asta cu conflictu gen Senna, cred ca e joc psihologic (cum zicea si Button). Il face pe Rosberg sa se gandeasca la declaratia asta cand cei doi vor fi roata la roata si in clasament Lewis ar fi in fata.

    Mi-ar placea sa existe faze dinastea, F1 e stearsa din punctul asta de vedere de cativa ani. In afara de Turcia 2010 si Malaezia 2013, in rest slabut cu tensiunile :)). Din istoria recenta, cred ca 2007 a fost ultimul an unde am vazut rivalitati adevarate.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru