Rosberg sugerează că victoria la Monaco ar fi o surpriză

de Daniel Popescu
Sambata, 25.05.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nico Rosberg consideră că ar fi o surpriză să câştige la Monaco după problemele pe care le-a avut Mercedes în ritm de cursă în acest sezon.

Esential 3 pole positionuri consecutive a obtinut Nico Rosberg in 2013
Nico Rosberg a obţinut sâmbătă la Monaco al treilea pole position consecutiv, însă germanul nu a câştigat niciuna dintre precedentele două curse din cauza problemelor pe care Mercedes le are cu pneurile.

După ce a terminat pe locurile nouă şi şase în Bahrain şi, respectiv, Spania, pilotul echipei Mercedes a admis că o victorie în Principat ar constitui o surpriză.

"Sunt foarte bucuros să plec primul. La Barcelona ne-am chinuit mult în cursă. Îmbunătăţim pas cu pas, dar este dificil să înţelegem pneurile şi să obţinem tot ce este mai bun din ele, încă mai avem multe semne de întrebare. Aici sunt sigur că am făcut un pas înainte, dar mâine va fi dificil pentru noi. Ritmul de cursă este în continuare slăbiciunea noastră, dar vom da totul şi, cine ştie, întotdeauna poţi să ai parte de surprize", a declarat el.

Îmbunătăţim pas cu pas, dar este dificil să înţelegem pneurile şi să obţinem tot ce este mai bun din ele.

Nico Rosberg
Pilot Mercedes
Coechipierul său Lewis Hamilton va pleca de pe poziţia a doua a grilei de start şi spune că este încântat de performanţă după ce anterior a avut reale dificultăţi în antrenamente să găsească ritmul potrivit.

"M-am chinuit tot weekendul cu monopostul şi este pentru prima oară la Monaco  după 2005 când am această experienţă.

În fiecare an am fost bine şi nu am avut nicio problemă. Sunt foarte fericit să fiu aici, să blochez prima linie a grilei pentru echipă. Este o îmbunătăţire majoră pentru mine având în vedere sesiunile de antrenamente", a precizat el. 

Comentarii (4)

  • Incepe sa se traga pe `anus`, stiind ca maine nu prinde top 3
    10 22
  • imi pare rau pentru rosberg, dar si pentru hamilton, deoarece sunt de neoprit in ziua de sambata iar duminica saracii parca merg cu un olcit, din astfel de declaratie eu il vad pe rosberg deja resemnat si cred ca nu se gandeste la a castiga cursa maine
    7 2
  • mie imi pare rau nu numai de prmii 2 ci si de Alonso si Raikkonen care completeaza adevaratul "careu de asi"dar ce folos ca aici au castigat ultimii ani numai jokerii
    3 3
  • Sadox, ce bine ca postezi ce te duce mintea. Tine_o tot asa, arata-ti nivelul real de gandire, fii tu insuti, nu revarsa toata aberatia, mai lasa si pt alte commenturi.
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru