Rosberg va inaugura noul monopost Mercedes GP

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 21.01.2011
Nico Rosberg a confirmat că va fi primul pilot care va testa noul monopost Mercedes GP la Valencia. Michael Schumacher va urca în cockpit în a doua zi de teste.

Nico Rosberg a fost prezent în această săptămână la evenimentul Săptămâna Modei de la Berlin, ocazie cu care a făcut câteva dezvăluiri privind lansarea noului monopost Mercedes GP de la Valencia.

Pilotul german a confirmat că echipa a stabilit deja programul primelor două zile de teste şi că va fi primul pilot care va evalua caracteristicile noului W02. "Voi merge primul (n.r - pe circuit). Debutul este ceva special, dar programul este împărţit echitabil (n.r - între mine şi Schumacher). Va fi interesant de văzut cum simt monopostul W02. Îţi dai seama destul de rapid cât de bun va fi", a declarat el citat de agenţia germană de presă DPA.

După sezonul mai puţin reuşit din 2010, Mercedes GP speră să lupte constant pentru primele poziţii în acest an, însă Rosberg admite că acest lucru nu va fi atât de uşor de realizat.

"Probabil că nu este realist să spunem că vom câştiga titlul, dar mai devreme sau mai târziu vom avea succes. Suntem pe drumul cel bun", a adăugat el.

Schumacher va urca pentru prima oară în cockpitul noului monopost în a doua zi de teste de la Valencia.

Via | GMM

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru