Rosberg: "Voi avea statut egal cu Schumacher"

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 08.01.2010
Nico Rosberg sustine ca va avea statut de egalitate cu Michael Schumacher la Mercedes GP si spera sa il invinga pe conationalul sau.

Privit initial ca viitorul lider al celor de la Mercedes GP, Nico Rosberg s-a trezit in ipostaza de a-l avea drept coechipier pe septuplul campion mondial Michael Schumacher. Pe parcursul carierei sale, Schumacher s-a bucurat de numeroase privilegii in cadrul Scuderiei Ferrari, motiv pentru care nu este exclus ca Mercedes sa ii ofere statutul de pilot numarul 1.

Cu toate acestea, Rosberg este convins ca va fi pe picior de egalitate cu mult mai experimentatul sau coechipier si, in plus, isi propune sa il invinga.

"Avem acelasi statut in cadrul echipei. Asa a fost intotdeauna pentru Mercedes, pentru ca aceasta este filosofia lor. Coechipierul tau este intotdeauna prima persoana cu care trebuie sa te compari, pentru ca este singurul care are aceeasi masina. Prin urmare, obiectivul meu este sa fiu frecvent in fata lui", a declarat germanul in editia tiparita a publicatiei Bild.

Via | GPUpdate

Comentarii (2)

  • =))
    Chiar daca egaliatea de piloti va fi egala ,eu cred ca nico se va speria de shumi cat o sa fie de puternic :D
    0 0
  • Rosberg
    Asa e vei fi egal cu Schumi, dar el va fi mai egal decat tine...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru