Rosberg vrea sa castige titlul mondial in 2010

De Daniel Popescu
Publicat Marti, 15.12.2009
Nico Rosberg admite ca este obligat sa lupte pentru titlul mondial in 2010, in contextul speculatiilor ca il va avea drept coechipier la Mercedes GP pe Michael Schumacher.

Nico Rosberg asteapta cu nerabdare sa afle daca va fi coechipier cu Michael Schumacher, in mijlocul speculatiilor ca septuplul campion mondial va semna un contract cu Mercedes GP.

Fostul pilot al echipei Wiliams sustine insa ca nu stie nimic despre negocierile dintre cele doua parti.

"Sper ca numele coechipierului meu sa fie stabilit destul de curand, iar in prezent zvonurile despre Michael Schumacher sunt foarte puternice. Nu am nicio idee daca este adevarat sau nu, dar ar fi o mutare fantastica daca se va realiza", a declarat germanul in Abu Dhabi in cadrul unei conferinte de presa pentru Mercedes-Benz.

Pe de alta parte, Rosberg a admis ca trebuie sa cucereasca titlul mondial in sezonul 2010, intrucat Mercedes GP este actuala detinatoare a trofeului. "Suntem campionii en-titre, asa ca orice altceva in afara de titlul mondial este un pas inapoi. Acesta trebuie sa fie obiectivul: sa castig curse si titlul mondial", a mai precizat el.

Presa germana speculeaza ca Mercedes GP ar putea anunta coechipierul lui Rosberg in cursul acestei saptamani.

Via | Autosport

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru