Rossi refuza sa concureze la Le Mans alaturi de Alesi

De Daniel Popescu
Publicat Duminica, 27.12.2009
Valentino Rossi a refuzat propunerea lui Jean Alesi de a concura impreuna in celebra cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie.

Valentino Rossi si-a manifestat in nenumarate randuri interesul de a concura ocazional in competitiile pe patru roti din sporturile cu motor, insa italianul este determinat sa se concentreze exclusiv pe MotoGP in sezonul viitor.

Sextuplul campion mondial al clasei MotoGP din cadrul campionatului mondial de motociclism a refuzat propunerea de a concura in cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie a anului viitor, chiar daca oferta a venit din partea fostului pilot de Formula 1 Jean Alesi.

"Adevarul este ca dupa inceperea sezonului Valentino vrea sa se concetreze exclusiv pe motociclism. Va concura in raliuri si competitii de viteza numai dupa finalul sezonului", a declarat Davide Brivio, managerul lui Rossi, pentru publicatia Gazzetta dello Sport.

Anterior, italianul confirmase participarea in Raliul Mexicului din luna martie din cadrul Campionatului Mondial de Raliuri, insa planurile ar putea fi abandonate din cauza apropierii acestui eveniment de debutul noului sezon de MotoGP.

Cu toate acestea, Rossi a primit acceptul Scuderiei Ferrari de a testa un monopost de Formula 1 al echipei italiene in luna ianuarie, ca premiu pentru titlul cucerit in MotoGP in 2009.

Via | Reuters

Comentarii (4)

  • sisi
    ar fi bine sa le lasi dracu de cosciuge pe 4 roti , mai fa un ou cu yamaha ca sa inmultit lupii tineri!!!
    0 0
  • Rossi...
    ....la talentul pe care il are,daca e sanatos nu are cum sa nu cistige.Si nu are nevoie sa fie neam prost....
    0 0
  • mascarici !
    Ca orice mascarici Vale se da cu masinile numai sa faca impresia ca are talent. La fel face si la MOTO, afirma ca va juca corect cu tinarul coechipier dar face ziduri in boxe si fura reglaje.
    Ferrari il lasa sa se dea pentru a avea imagine si a intra in inima fanilor lui de la Moto.
    Alesi are de castigat, cu Vale in echipaj ar fi fost penalizat serios de prestatiile acestuia, dar va fi mai greu cu finantarea echipei.
    0 0
  • vax
    vai , ai fost de fata cand a furat mascariciul asta reglaje!?, menule, acest mascarici merge mai bine pe doua roti decat poti tu merge pe picioare!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru