Şase echipe se pregătesc pentru testele tinerilor piloţi de la Abu Dhabi

de Daniel Popescu
Luni, 05.11.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Jumătate dintre echipele de Formula 1 vor participa în următoarele trei zile la sesiune de teste dedicata tinerilor piloţi de la Abu Dhabi.

Red Bull, McLaren, Lotus, Sauber, Toro Rosso şi Caterham au rămas în Abu Dhabi după cursa de la sfârşitul săptămânii trecute pentru a participa la sesiunea de teste dedicată tinerelor talente care va avea loc tot pe circuitul Yas Marina.

Evaluarea va avea loc în perioada 6-8 noiembrie în intervalul orar 11:00 - 19:00, ora României, şi face parte din testul devenit deja tradiţional pentru finalul sezonului, care a înlocuit numeroasele sesiuni din timpul anului ca măsură pentru reducerea costurilor.

Teoretic, scopul acestui test este evaluarea tinerelor talente care aspiră la un loc în Formula 1, însă mai multe echipe mizează pe veterani şi, în plus, vor evalua numeroase update-uri pentru monopost în perspectiva ultimelor două curse ale sezonului. Iată lista completă a piloţilor care vor testa în sesiunea de teste de la Abu Dhabi:

Echipa Marti Miercuri Joi
Red Bull Félix da Costa Félix da Costa Robin Frijns
McLaren Magnussen / Paffett Paffett / Magnussen Turvey / Magnussen
Lotus Nicolas Prost Edoardo Mortara Davide Valsecchi
Sauber Robin Frijns Esteban Gutiérrez Esteban Gutiérrez
Toro Rosso Luiz Razia Johnny Cecotto Jr. Luiz Razia
Caterham van der Garde van der Garde Alexander Rossi

Celelalte şase echipe din Formula 1 au efectuat deja sesiunea de teste pentru tineri piloţi pe circuitul de la Silverstone sau Magny Cours.

Comentarii (1)

  • mobius
    Ferrari va avea din nou de pierdut.
    7 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru