Sauber pregăteşte noi update-uri pentru Silverstone

De Daniel Popescu
Publicat Miercuri, 30.06.2010
BMW-Sauber a dezvăluit că va aduce un nou update pentru Marele Premiu al Marii Britanii în speranţa că va reuşi să continue prestaţiile bune de la Valencia.

BMW-Sauber a impresionat în Marele Premiu al Europei prin Kamui Kobayashi, care a profitat de o strategie inspirată pentru a termina pe locul 7, nu înainte de a-i depăşi pe Fernando Alonso şi Sebastien Buemi în ultimele tururi.

Obiectivul principal al echipei este să continue aceste performanţe şi în weekendul viitor al Silverstone, mai ales că circuitul se potriveşte caracteristicilor monopostului C29, care va beneficia de asemenea şi de un upgrade.

"Monopostul este mai potrivit anumitor circuite decât altele. Valencia a demonstrat că monopostul lucrează bine în condiţiile potrivite. Silverstone ar trebui să se potrivească mai mult monopostului nostru, pentru că reprezintă în principal un amestec de viraje medii i de mare viteză, iar monopostul nostru este bine echilibrat pentru asta. Pentru Silverstone avem câteva update-uri pentru aripa fată şi modificări la mijlocul monopostului. Pentru Hockenheim vom avea un update pentru spate ce include şi deflectorul.

Numerele din tunelul de vânt progresează bine", a declarat James Key, directorul tehnic al echipei BMW-Sauber.

Principalul impediment al elveţienilor este că echipa trebuie să înceapă munca de dezvoltare a monopostului pentru sezonul viitor, în condiţiile în care resursele acestora sunt limitate din punct de vedere financiar.

"Suntem o echipă privată şi nu avem resurse nelimitate pentru a face tot ce dorim. În prezent suntem în proces de împărţire a resurselor intre monopostul curent şi C30. Ne concentrăm pe Spa şi Monza pentru configuraţii mai mici ale forţei de apăsare aerodinamică şi a rezistenţei aerului şi vor mai exista câţiva paşi până la finalul sezonului", a mai precizat el.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (1)

  • salutare
    parca s-a renuntat la BMW,nu?
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru