Sauber speră să aibă un weekend productiv la Spa

De Daniel Popescu
Publicat Vineri, 20.08.2010
BMW-Sauber este încrezătoare că poate continua parcursul bun din ultima perioadă şi în Marele Premiu al Belgiei.

Deşi a avut cel mai slab debut de sezon din istoria de aproape 20 de ani, echipa patronată de Peter Sauber şi-a revenit spre jumătatea sezonului, iar în Marele Premiu al UNgariei a reuşit în premieră pentru acest an să termine în puncte atât cu Pedro de la Rosa, cât şi cu Kamui Kobayashi.

Echipa mizează pe o creştere continuă a performantelor spre finalul acestui sezon, iar directorul tehnic James Key a dezvăluit că Sauber pregăteşte noi update-uri care să profite de natura circuitului de la Spa-Francorchamps.

"Cu siguranţă vrem să continuăm forma recenta pe care am arătat-o, iar pachetul pentru Spa se bazează pe dezvoltările permanente pe care le-am introdus începând de la Valencia. Va trebuie să fim deschişi în ceea ce priveşte setările monopostului şi nivelul forţei de apăsare aerodinamică pentru a găsi cel mai bun compromis pentru sectoarele rapide unu şi trei, unde beneficiezi de o forţă de rezistenţă a aerului redusă, şi pe sectorul doi, care favorizează un nivel mai ridicat al forţei de apăsare aerodinamică.

Ca întotdeauna la Spa, trebuie să fii flexibil şi să iei în considerare condiţiile meteo imprevizibile", a declarat Key.

După primele 12 curse ale anului, BMW-Sauber ocupa locul 8 în clasamentul constructorilor cu 23 de puncte.

Via | BMW-Sauber

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru