Shell a devenit sponsorul principal al Marelui Premiu al Belgiei

De Daniel Popescu
Publicat Joi, 17.03.2011
Organizatorii Marelui Premiu al Belgiei au anunţat semnarea unui contract pe teren lung cu Shell prin care compania petrolieră devine sponsorul oficial al cursei.

Marele Premiu al Belgiei a primit joi una dintre cele mai bune veşti din ultimii ani, prin care viitorul cursei de la Spa-Francorchamps după 2012 este asigurat pe termen lung.

Organizatorii au anunţat semnarea unui contract multi-anual cu Shell, prin care compania petrolieră cu sediul central în Olanda devine sponsorul oficial al cursei.

Informaţia este una importantă pentru fanii Formulei 1, în condiţiile în care actualul contract al Marelui Premiu al Belgiei cu Bernie Ecclestone, deţinătorul drepturilor comerciale, expiră la sfârşitul sezonului 2012. Organizatorii au insistat în ultima perioadă că pierderile suferite în ultimii ani i-ar putea determina să renunţe la cursă, însă noul contract vine să acopere cel puţin parţial costurile belgienilor.

În paralel, Shell va continua programul de publicitate pe alte circuite, precum şi parteneriatul cu Scuderia Ferrari, care este programat să expire la finalul sezonului 2015.

Via | Formula1

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru